Doğru ama yine de cümle yanlış değil, tamam 2 tane daha eklenecek işte.Zaten bi tanesi has adamı değil mi? Reis Luffy fanlığından hafıza kaybı mı yaşıyorsun?
Adamın savaşını görmedik hep kovalanmış. Demek ki çok kaçmış.ben kaçmadım, gençlerin önünü açtım, savaş yordu
Mümkümse Wanolular tayfamızdan uzak dursun. Pirinç yiyen adamdan kime hayır gelmiş de tayfaya gelsin.Yamato kesinlikle tayfaya gelmeli,gelmeli,gelmeli. Başka bir açıklaması yok. Oden vari birisinin veyahut Wano'lu birisi bu tayfaya şart ama Yamato daha da şart. Ben onda Oden'i gordum. Ben onun Oden olduguna inandim.
Mantıklı kabak gibi filodan mı olacak o zaman? : )) Ama Yamato gezecem diye tutturdu bence Yamato ve Momo aralarında anlaşıp biri ülke yönetimini alacak diğer Oden'gibi Laughtale'e gidecek. Oden arada kalmıştı. Onlar iş bölümü yapacak. Kouzuki ve bir Mink kesinlikle raftelde olacak. Yamato kendisiniz bir Kouzuki gördüğü için o da olabilir.Luffy tayfa üyelerine takma isim takmiyordu sanırım. Trao, jaggy, yama-o falan diyorsa bir düşündüm
Ben hic oyle demezdim :S Potansiyel Kral Haki'ye sahip birinin kızı. Kaido'dan bahsediyoruz burda.Mümkümse Wanolular tayfamızdan uzak dursun. Pirinç yiyen adamdan kime hayır gelmiş de tayfaya gelsin.
Bu dediğine kendini inandırman garip.Raizo kaçıyor.Kınlar kaçıyor yıkımcılar kovalıyor.O kadar o sahne.Queen falan da çizilmiş kovalamışlar alayını.Rakip olamamış raizo falan.3 kın ile kedi köpek rakip olabilirlerdi zaten.Dof g4 saldırılarına b.haki basıyordu.King'in de en az o ayarda yapabilmesi gerekir de belli olmaz.Çakma Marco sonuçta çıkmazsa da şaşırmam.Raizo'yu yenememiş adam yani King.
Duygulanan editör.Bölüm güzel bence.Spoiler vermeden, bölüm nasıl 1-10 puan verirmisiniz. Bir yerde görmüştüm, ses aktörleri bölümü okurken duygulanmış, bana fake gibi geldi.