Kimden kaçmış Mihawk hatırlayamadım?Halamın ..... olsa dayım olurdu. Mihawk ayağına gelen düşmandan kaçan bir adam bir de düşmanın ayağına gidecek.
Kimden kaçmış Mihawk hatırlayamadım?Halamın ..... olsa dayım olurdu. Mihawk ayağına gelen düşmandan kaçan bir adam bir de düşmanın ayağına gidecek.
Aynen tayfayı beraber kurmuştular di mi? Zoro kafes iterken Luffy abisine yalvarıyordu kurtar bizi diye.Reyiz eğer o 3 adam şu an wano da olmasa, Luffy, Kaido’nun yeni sopası olur... Biri ortağı-Diğerleri de ittifakı. Lütfen olayların farkına var ksksks
Zurnadan galibaKimden kaçmış Mihawk hatırlayamadım?
Zaten bi tanesi has adamı değil mi? Reis Luffy fanlığından hafıza kaybı mı yaşıyorsun?Kid Law ve Zoro sahnesi, Luffy'nin ilerdeki 3 en has adamı olacak intibası yaratıyor.
ben kaçmadım, gençlerin önünü açtım, savaş yorduAynen tayfayı beraber kurmuştular di mi? Zoro kafes iterken Luffy abisine yalvarıyordu kurtar bizi diye.
Edit: Shanks'i görünce MF'den apar topar kaçan adam değil mi Mihawk?
Kid Luffy'e boyun eğmez.Kid Law ve Zoro sahnesi, Luffy'nin ilerdeki 3 en has adamı olacak intibası yaratıyor.
Luffy abisine mi yalvarıyordu? Ksksksk Eğer Zoro o kafesi ittirmeyi akıl etmeseydi, Luffy kalkıp dövüşemezdi. Ayrıca adam saygısından ve güvendiğinden Luffy’e bıraktı. Yoksa mantıken Zoro daha yorulmamıştı saldırsa saldırırdı. Yine yanlış yorumladın be Alpa’cığım...Aynen tayfayı beraber kurmuştular di mi? Zoro kafes iterken Luffy abisine yalvarıyordu kurtar bizi diye.
Edit: Shanks'i görünce MF'den apar topar kaçan adam değil mi Mihawk?