King'in özelliği muhtemelen b. haki kaido da fark etmemiş. bm'nin oğlu geleceği görüyor ama kendisi göremiyor herkesin farklı özllikleri var onu ön plana cıkaran king'in özlelliğni marco yada olursa zoro karşısın da görürüz.Sevmiyorum gözlemi tırt çıkan tipleri. Jack, Queen, Kaido, King ve Big Mom bomboş çarlar bu yüzden. Dayanıklı oldukları için güya kafaları rahat. Oden’den kılıcı yiyince amel defteri kapandı ezik Kaido’nun...
Farklı özellikleri olması King ya da Kaido seviyesi bir adamın en az Dof seviyesi gözlemi olması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor işte. Benim gördüğüm şu an King’de Dof’daki gözlemin çeyreği yok.King'in özelliği muhtemelen b. haki kaido da fark etmemiş. bm'nin oğlu geleceği görüyor ama kendisi göremiyor herkesin farklı özllikleri var onu ön plana cıkaran king'in özlelliğni marco yada olursa zoro karşısın da görürüz.
Büyük ihtimal gücü ırkından geliyordur. Tabii sadece gücü ırkından geliyor diyemeyiz şeytan meyvesi+kılıç ustalığı falan da var ama baskın olan o. O alevleri falan şeytan meyvesiyle çıkarmıyordur yani.King'in özelliği muhtemelen b. haki kaido da fark etmemiş. bm'nin oğlu geleceği görüyor ama kendisi göremiyor herkesin farklı özllikleri var onu ön plana cıkaran king'in özlelliğni marco yada olursa zoro karşısın da görürüz.
Ne etti bu kız sana?Hiç sevmiyorum keşke ölsem : (
King ödülüyle döver koyunca 500 milyon farkı.Kata kim allasen isterse 3 saat sonrasını görsün hamurunda olmayınca farketmez.Kingin kenbonshoku hakisi tırt çıktı. Katakuri +1
Halamın ..... olsa dayım olurdu. Mihawk ayağına gelen düşmandan kaçan bir adam bir de düşmanın ayağına gidecek.Eğer Mihawk Wano’ya gitmediyse, bu gayet mantıklı olur. Yani eğer gitseymiş Kaido’yu kesip kanını kendi içer, Ejderha eti ile de Wano’luların karnını doyururmuş reyiz...
Reyiz eğer o 3 adam şu an wano da olmasa, Luffy, Kaido’nun yeni sopası olur... Biri ortağı-Diğerleri de ittifakı. Lütfen olayların farkına var ksksksKid Law ve Zoro sahnesi, Luffy'nin ilerdeki 3 en has adamı olacak intibası yaratıyor.