Su nerde yaa duman değil mi o.?
aşağıda bi su var, zaten yandan akan bi su var, kırık bi köprü de var, minik dalgarları da siyah beyaz kontrastı ile vermiş,
Su nerde yaa duman değil mi o.?
kinemon bildiğin saplamış gibi duruyor la.
WB tayfasını beğenmiyordum falan değil.Über 4,5 tane adam vardır dedim sadece.İzo güçlü gibi duruyor King'in eksikliği ama.@Miyata Ichirou Sana Izo’nun güçlü çıkacağını söylemiştim. Wb tayfasını beğenmiyordun birde al işte.Bu Izo muhtemelen Snack seviyesinden aşağı değildir.
Artık "Sanji görünmez olmuş doğru zamanı bekliyordur", "bir planı vardır" bile diyemeyecek kadar umutsuzuz.Yazıklar olsun Oda.O değil de Zoro gözüktü, Law gözüktü, Kid gözüktü , Chopper-Usopp gözüktü ama bizim azgın köpek bi gözükmedi.Napıyor acaba şu an.
Missmatching bekliyordum Big Mom ile Sanji'nin arasında ama olmayacak heralde.
Ölmek istiyorum diye dolaşıp, Oden'i hatırlayınca korkudan donakalan Kaido'ya ağlamış olabilir
Bölümün resmi olarak çıkmasından 2 hafta önce niye ağladığını söylüyor bu kavas, az kala söylesin kjasdja987'ye ağlamış.
King’in bir eksikliği yok kaptanı nasıl düşürüyorsa sopayı ona da sürpriz şekilde ateş edilmiş.Bu arkadaş mf savaşında kılıçları kırmak için sıkıyordu.Yine aynını yapmış ama King farketmiş kabzaya gelmiş muhtemelen.Yada önce davrandı King kılıca davranmadan kabzaya sıktı.Her halükarda çok önemli birşey değil.O kadarını yapsın.Kimse King’ten gelecekWB tayfasını beğenmiyordum falan değil.Über 4,5 tane adam vardır dedim sadece.İzo güçlü gibi duruyor King'in eksikliği ama.
Daha novalar ile beraber dalıp dayak yiyecek Luffy.Sonra novalar+kınlar sana güveniyoruz Luffy diyecekler ve Luffy zafere ulaşcak.Haftaya bu dokuz kınların hepsi yerde ağır yaralı olarak Luffytaro sana güveniyoruz derler.
evet baya kaidounun karnına ayağını basıyor gibi hatta :d ama işte temas gösterilmiyor. oda denen şerefsiz yine klişelere doymuyor tabi. tam saldırı anında 9kının kaidouya odeni anımsatması güzel, lan acaba kaidou gardını düşürüp hasar alacak mı diye düşündürüyor. ama okuyucu olarak kaidou lan bu hasar alır mı bu bebeler kim diyesin de geliyor. hem sonuçta luffy var, kurtarıcılarına yalvaracaklar vs gibi bomboş işler düşünüyorsun falan. tatsızlaşıyor. o yüzden ben kanala düşsünler istiyorum :d böylece kaidou da olsa su sayesinde güçsüzleşebilir ve bi hasar vermeden ayrılmaz kınlar.kinemon bildiğin saplamış gibi duruyor la.