Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 986 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümün hepsi atılmış zaten; o yüzden spoiler metin ve resimleri kısmına yazmak anlamsız geldi.

BM: Mamamamahahahaha! How lovely! Bring them here!
Prometheus: Yes, mama.
Nami: Let go of us!
(Nami: At least you have to find him, Shinobu. Find Momo!)
Shinobu: Sorry Nami, I'll be going ahead!
(Shinobu: Master Oden knew it from the start, taking down Orochi is useless! Even from 20 years back, the one we should have taken down was Kaido!)
Kaido: Wororororo! Hey brat! At the rate things are going, the old guard will be gone too! Even those fierce samurai are done for! Those in the flower capital don't even know this will be their last night on earth, and are still celebrating!
BM: Mamama! Ne kadar hoş! Onları buraya getir!
Prometheus: Emredersin anacım.
Nami: Bırakın bizi
Nami İç Ses: En azından onu bulmalısın Shinobu. Momo'yu bul
Shinobu: Üzgünüm Nami, önden ilerleyeceğim
Shinobu iç ses: Oden-sama bunu en başından beri biliyordu. Orochi'yi indirmek anlamsızdı. Yirmi yıl öncesinde bile, asıl indirmemiz gereken kişi Kaido idi.
Kaido: Wororo! Hey velet! İşler bu hızla ilerlemeye devam ederse muhalif olanlar da bitmiş olacak. O sert, azılı samuraylar bile hapı yuttular. Çiçek başkentinde olanlar, bunun dünya üzerindeki son geceleri olacağını bilmiyorlar ve hala kutluyorlar!
 
Günübirlikçiliğe gerek yok.Kınlar sürpriz saldırı yapıyorlar sanırım o yüzden sopa falan düşürüyorlar.Bunlar savaş meydanında olağan şeyler.Mf arcı da böyle tek sahne bloklarıyla geçti.Vista yanında bir adamla dev blokluyordu gibi.Buralardan birşey çıkmaz.Ama şu var kınlar canavar gibi güçlü bir imparator tayfası ederler Marco ve kalanlar gibi.Özellikle 3 kın imparatorların sağlam komutanları ediyorlar bunu artık anlamış olmanız lazım küçümsemeyin şu adamları.Kinemon kestiyse diz kanaması gibi bir zayıflığı vardır aksi takdirde baştan aşağı saçmalıktır onu da söyleyeyim.
 
Luffy o kadar yeni haki antrenmanı yaptı ve bunu yapmak isteme sebebi kaido’nun defansını aşabilmekti. Bu kadar kolay olmaz bu iş.

kaido travmaya girdi diye işleyecekse bile 9 kın nerden tahmin etti ki bunun olacağını? Garip bölüm valla yürek yemişler.

bunlar orduyla niye geldi bu arada? Bunlar direk kaido’ya girişti. Düşman ordusunu zoro, kidd ve law temizleyecek gibi. Bizim ordu nerde?
 
Oyş. Vay babam vay.
Luffy'nin de dediği gibi savaşı ilan edecek kişiler onlar değil, Kızıl Kınlar tarafından savaş resmen ilan edildi ve başladı! Sonunda bee.
Büyük ihtimal Who'yu Zoro alacak ve Luffy'e Kaido'ya gitmesini söyleyecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık