2 yonkou 3 tane de as adam 5 kişiden hala ''haki'' ye dair esame yok ne güzel.Ayrıyetten dünyayı etkileyecek neyin savaşı olacak burada ? 9 kın zaten gidici şova gerenk yok üzerine novalar hala veled takımı.Olmadı wano.
Hepsi kullanıyor şu an.2 yonkou 3 tane de as adam 5 kişiden hala ''haki'' ye dair esame yok ne güzel.
Momo'ya ağladı sanırım. Babamın oğluyum dedi çarmıhta ya ondan şey etti gibi geldi. Yoksa ağlanıcak bir şey göremedim ben de.Bu editör neye ağlamış lan?
Bu editör neye ağlamış lan?
Ölmek istiyorum diye dolaşıp, Oden'i hatırlayınca korkudan donakalan Kaido'ya ağlamış olabilir
987'ye ağlamış.Momo'ya ağladı sanırım. Babamın oğluyum dedi çarmıhta ya ondan şey etti gibi geldi. Yoksa ağlanıcak bir şey göremedim ben de.
Bu Wano mücadelesi, Japonya'nın dışa açılım mücadelesi. Bunun için Japonlar için farklı şeyler hissettirebilir. Bizim anlamadığımız çağrışımlar yapabilir. Tabii bizi gaza getirmek için de yapılabilir.987'ye ağlamış.
E, İmparatorlar da gidici. Gidiciler diye ekran süresi almayacaklar mı yani?9 kın zaten gidici şova gerenk
Mezarları bile hazır.9 kın zaten gidici şova gerenk yok