Bende öyle düşünmüştüm.Daha değil
Bende öyle düşünmüştüm.Daha değil
Onlar ne dediğini bilmiyorForumda genel olarak sağ kol<amiral<yonkou hiyerarşisi var ya, ona göre söyledim. Öyle bakarsan, Kata, Marco vs. gibi karakterlere çok kere amiral tutar, amiral olsa sırıtmaz vs. bir ton şey söylendi. O zaman onlara da yonkou mu denmiş oluyor?
Sen de beni sıkıştırmaya çalışıyorsun.
Fahişeler yüzünden Nami elden gidebilir. Vicdanı nasıl rahat edecek Sanji'nin.Kadın dese yine iyi traom... Adam Fahişe dedi. Bir de Sanki hayatında kaç tane görmüş de vazgeçemez miş? Bu nasıl bir sapkınlıktır sorarım size!!! Ksksks
Reiju her zaman in.Nami in-Reiju out mu kanka???
Koca yürekli editör be...
Allahtan tayfamızda Luffy ve Zoro gibi güçlü ve karakterli kişiler varda içimiz rahat. Onlar kurtarır rotacımızı...Fahişeler yüzünden Nami elden gidebilir. Vicdanı nasıl rahat edecek Sanji'nin.
Luffy o zaman karşılarına çıkmasın. xdZoro ile Kid çöplerle uğraşıyor. Demek ki çöpçüler.
Hatırlarsan Queen bir damla su bile boğulmak için yeterli demişti. Goda yine yaptı yapacağını.ay bunlar malikanenin altındaki kanala mı düşüyolar :S kaidou gg mi yoksa
İşlerini doğru yapmıyorlar diye Luffy kızmaz.Luffy o zaman karşılarına çıkmasın. xd