Her hafta Luffy fanlarıyla tartışırken daha fazla malzeme çıkmaz bize diyorum bir posta daha geliyor.Ulannn
Şemsiye yeri geldiğinde çok tehlikeli bir araçta olabilir niye öyle diyorsun haksızlık ediyorsun bence.Kadının arctaki sağkolu şemsiye bildiğin şemsiye ben buna vasıfsız demiyimde ne diyim mahmutmu diyim ?
2 sene sonrası full malzeme canım. Luffy fanı olsam tartışma açmaya utanırım. Bol malzemos. MissssHer hafta Luffy fanlarıyla tartışırken daha fazla malzeme çıkmaz bize diyorum bir posta daha geliyor.
Salaklık bizde. Senin gibi birkaç hafta foruma girmesek en güzeli olacak aslında.2 sene sonrası full malzeme canım. Luffy fanı olsam tartışma açmaya utanırım. Bol malzemos. Missss
Pardon hocam Naminin yağmur yağdırabildigini unutmuşum şemsiye reis çok güzel blok yapar şimdi Koca Ana kurtulduŞemsiye yeri geldiğinde çok tehlikeli bir araçta olabilir niye öyle diyorsun haksızlık ediyorsun bence.
Luffy h haki ile bayıltır 500 tanesiniOkumadın herhalde mangayı, adam bir şeytan meyveli gidiyor bir başkası geliyor diyor karşılık olarak da bizden 500 tane var denmiş xD
Türkiyede Türkçe eğitimi çok kötüye gidiyor anlaşılan
Bende ne yapayım savunmak için fizanda kanıt görsem kullanıyorum Oda bey bana başka çare bırakmadıPardon hocam Naminin yağmur yağdırabildigini unutmuşum şemsiye reis çok güzel blok yapar şimdi Koca Ana kurtuldu