Tortuga'ya girilemiyor şu anda.Linkte sıkıntı olabilir mi giremiyorum
Tortuga'ya girilemiyor şu anda.Linkte sıkıntı olabilir mi giremiyorum
Alabasta arcinda kaptanına olan inanç. Enies lobby de usoop olmasa bütün yapılanlar boşa gidiyordu. Peronayi tayfada tek alabilecekk eleman. Malum Zoronun luffynin içinden geçmişti perona!! korkak olsada sabondy de bir amiralin karşına dikildi. Dressrosa da , kendinden çok daha güçlü adamın karşına dikilip savaştı. Trebol... Luffyyi kurtarıp haki açtı. Babası kızıl saç korsanlarında. One picece de soy önemli. Şimdi bu adam mı gereksiz ? Ne kadar korkak olursa olsun yeri gelince yapması gerekeni en başından beri yaptı usop. Bütün tayfa Uber süper güçlü olsaydı zaten öne picece bu kadar tutulmazdi.O begenmediğin adamların biri raftel'e giriş anahtarinı calıyor, öbürü de ciddi durumlarda mesleğini icra ediyor. (Udon) Sanji olmadıgı zaman adamlar gemiyi bile yakıyordu ki öğrendiği tariflerle tayfanın gücüne de katkı sağlıyor. Zoro'nun tayfaya katkısı yok ama en azından karizma. Usopp hem işlevsiz hem çirkin. Adam'ın en büyük başarısı sugar olayı ki onda bile başarının yüzde yüzü kendisinde değil.
Tek hak verdiğim merry olayı olmuştur. O da ayrı bir sacmalıktı zaten. Adamlar patlamaya dayanıkli gemi yapıyor ama geminin altını onaramıyor. La gerekirse sök yeni parça tak ama yok illa yeni gemi.
Yazdıklarına bakınca Usoop'un çöp olduğunu daha iyi anladımAlabasta arcinda kaptanına olan inanç. Enies lobby de usoop olmasa bütün yapılanlar boşa gidiyordu. Peronayi tayfada tek alabilecekk eleman. Malum Zoronun luffynin içinden geçmişti perona!! korkak olsada sabondy de bir amiralin karşına dikildi. Dressrosa da , kendinden çok daha güçlü adamın karşına dikilip savaştı. Trebol... Luffyyi kurtarıp haki açtı. Babası kızıl saç korsanlarında. One picece de soy önemli. Şimdi bu adam mı gereksiz ? Ne kadar korkak olursa olsun yeri gelince yapması gerekeni en başından beri yaptı usop. Bütün tayfa Uber süper güçlü olsaydı zaten öne picece bu kadar tutulmazdi.
Reyin Kizarudan üstün olduğu tek konu gavatlık xdRay>Kizaru değil miydi zaten xd.G2ye kontra çakmayanı döverler bu arada.Kata Snakeman'e contra çakıyordu
Tortugaya girebilen var mı? Ben mi sorun yaşıyorum sadece acaba
Tortuga'ya girilemiyor şu anda.