Oden sama'daki asalet...
O begenmediğin adamların biri raftel'e giriş anahtarinı calıyor, öbürü de ciddi durumlarda mesleğini icra ediyor. (Udon) Sanji olmadıgı zaman adamlar gemiyi bile yakıyordu ki öğrendiği tariflerle tayfanın gücüne de katkı sağlıyor. Zoro'nun tayfaya katkısı yok ama en azından karizma. Usopp hem işlevsiz hem çirkin. Adam'ın en büyük başarısı sugar olayı ki onda bile başarının yüzde yüzü kendisinde değil.Bulundukları tayfaymış.
Kaptan burnunu karıştırıp sümüğünü yiyor.
Canlı iskelet var iç çamaşırı fetişi var.
Takım elbise giyen ve herkese fahişler nerede diye soran mutant var.
Daha düz yolda yürümekten aciz ağzına kılıç sokan her tarafı dikişli bi kas yığını var.
Kendine doktor diyen geyikimsi bi canlı var.
Usopp hangi tayfaya yakışmıyor. Hani Mugiwara tayfası sanki Akatsuki karizmasında da derinliğinde de Usopp yakışmıyor. Ezbere düşünceler bunlar.
Chopper ayarı olsalar yine iyi.Zoro 4 tane chopper ayarı olamayan adamı tutatken nefes nefese kalıyor mantığıyla cevaplayacaksın bu mantığı
Teach'in nasıl iki meyve yediğini @Smoker bir yazısında anlatmıştı.Teach'in 2-3 bedene sahip olduğu söyleniyor bu nedenle 2 meyve yedi ve bedeni parçalanmadı diye. Gura gura yemeseydi gomu gomu yiyebilirdi. Sonuçta oda meyve oda meyve. Vücut değişmesi farketmez o zaman hiç meyve yememeli ama oda vermezdi o ayrı tabi. Haki her türlü hasar verir.
Okumadın herhalde mangayı, adam bir şeytan meyveli gidiyor bir başkası geliyor diyor karşılık olarak da bizden 500 tane var denmiş xDZoro 4 tane chopper ayarı olamayan adamı tutatken nefes nefese kalıyor mantığıyla cevaplayacaksın bu mantığı
Aynen 500 kişiyle savaştığını çıkardın oradan helal olsun.Okumadın herhalde mangayı, adam bir şeytan meyveli gidiyor bir başkası geliyor diyor karşılık olarak da bizden 500 tane var denmiş xD
Türkiyede Türkçe eğitimi çok kötüye gidiyor anlaşılan
Kadının arctaki sağkolu şemsiye bildiğin şemsiye ben buna vasıfsız demiyimde ne diyim mahmutmu diyim ?Ya Kadının ne suçu var sizin saldırmanız gereken merci başka yer.Ki bana göre BM seri bitsede asla ölmeyecek.
Ben onu mu yazmışım orada, Türkçe gerçekten düşündüğümden de kötüye gitmişAynen 500 kişiyle savaştığını çıkardın oradan helal olsun.