Page One'la uğraşan Luffy'yi kitliyor vay be.Ne kadar da hızlıymış Ulti.1v2 dövüşün ne kadar sıkıntı olduğunu Zoro'dan biliyor olmalısın ama neyse.Tepki veremiyor dediğin kız adamı kıstırdı diyordun bir yorum önce ben de diyorum ki hangisine inanalım tepki vermediğine mi yere yatırıp kıstırdığına mı ?
Senin adam mermiye kafa atıyor, sen ufak detaylara takılıyorsun.Evet mantıklı olur ama yapmamış gibi duruyor ya da yapamıyor. Zira esnemeyi hiç cizmedi Smoker. Belki de kafa bölgesi esnemiyordur. Zira Luffy'nin BAA'da mesela yine kafasına haki yükleyerek çelik zirhlarda kafasının kalıbını çıkardığına da şahit olduk. Kafa bölgesi doğrudan sertleşiyor esnekliğini kaybediyor olabilir.
Zoro orada saçmalık yaptı arkasındaki düşmanı değilmiş gibi davrandı bedelini ödedi, 2v1'de övdüğün için 2v1'de yakalandığında 2v1 atıyor bir bahane olmamalı ama bencePage One'la uğraşan Luffy'yi kitliyor vay be.Ne kadar da hızlıymış Ulti.1v2 dövüşün ne kadar sıkıntı olduğunu Zoro'dan biliyor olmalısın ama neyse.
Hmm...Teach bu meyveyi istemiyor, Burgess istiyordu.
Onu hatırlayamadım ya. Ama yapar adam sade ... duruyor.Senin adam mermiye kafa atıyor, sen ufak detaylara takılıyorsun.
Reyizi yine de kısıtlıyor Oda. K.haki kullandirtmiyor yeni hakisini kullandirtmiyor.O sahneler güzeldi yav. Bizim oğlan sağlam hız şov yapmış @Alpamis
Sanmam. Bedeni zaren bir kere değişime uğradı kalıcı olarak.Hmm...
Teach lastik meyvesini yerse iki kat hasar alma sorununu çözmüş olur mu ?
Bulundukları tayfaymış.Usopp eziğin allahı. Timeskip öncesi en azından eğlence unsuru olarak iş görüyordu. Şimdi o da yok. Buggy ve usopp bulundukları tayfaya asla yakışmıyor.
Zoro 4 tane chopper ayarı olamayan adamı tutatken nefes nefese kalıyor mantığıyla cevaplayacaksın bu mantığıPage One'la uğraşan Luffy'yi kitliyor vay be.Ne kadar da hızlıymış Ulti.1v2 dövüşün ne kadar sıkıntı olduğunu Zoro'dan biliyor olmalısın ama neyse.