Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983: Yıldırım

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Yamato net troll bir ergen. Acaba o yüzün altından nasıl bir surat çıkacak merak ediyorum. Ayrıca büyük özenti. Hem babasının saldırısını kullanıyor hem de eğer Oden’in idamını görüp hayran olduysa Oden’e o kelepçeleri bile bilerek o şekilde takıyor olabilir...
 
Biz gerçekten iflah olmayız. Yeri gelince Luffy neden hemen G4'e geçmedi diyoruz. Luffy zorda kaldığı bir durumdan kısa sürede kurtulmak için G4'e geçmeye çalışınca ise neden geçiyor diyoruz. Luffy yara ala ala mı yürüsün Kaido'ya.

Bölüm kısa gelmesi dışında gayet güzeldi. Luffy'i gömenleri anlamak gerçekten güç. 2 tane F6 gücünü sezip ikisi birden dönüşüp savaş moduna geçiyorlar. Bu bölüm Luffy gömen arkadaşlar Luffy'nin yaptığı her şeyi Zoro yapsaydı ve bu tepkileri alsaydı aynı yorumu yapacaklar mıydı acaba? Zoro'u örnek vermemin sebebi genelde yersiz gömme işini yapan arkadaşların Zoro fanı olması sebebiyle.

Mangaka daha ne kadar açık bir şekilde Luffy biraz ciddileşse iki F6'yı aynı anda paspas eder diyebilir bilemiyorum. Luffy'nin G4'e geçmeye bile ihtiyacı yok alsında. Ulti'nin kıskacının sağlamlığına vurgu yapmış Oda. Yoksa vakti olsa Luffy elini uzatıp ağzına götürür ve haki ile kolunu şişirir. Bir şekilde kurtulur ama mücadele de devam eder. G4'e geçerse dövüş çok uzun sürmeyecektir. Ulti+P1 Luffy'e çok hafif kalıyor. Aynı şekilde sunulan bir başkası olsaydı onun için de aynı şeyi söylerdim.
Adam bu bölüm sadece bir teknik kullandı o da g3. Onda da Page One'ın teke gitmiş olma ihtimali var çünkü görünürde yok. Sadece rakibinin kafa saldırısına kafa ile karşılı vererek bile Ulti'ye kendini hissettirdi. Sonrasında Page One ve Ulti hazır ola geçiyor zoan moduna girerek. O arada Luffy g2'siz hızıyla bunların farkedemeyeceği hızda hareket ediyor. Ulti'ye sağlamından geçirme şansı varken boynuzundan tutup yere fırlatıyor yine o ara havadayken aynı hızlı Page One farketmeden altına geçiyor ve ona da gear 3 çakıyor. Tam bu sırada Ulti kıskacına alıyor bundan o sıra kurtulamadığı için g4 lafı geçiyor. Bu sırada bazı tutarsız şeyler oluyor. Luffy'nin geleceği gördüğünü görüyoruz ama nedense Ulti'nin kıskıacına yakalanacağını görüp yine hızıyla onu atlatmıyor. Birazcık Yamato'nun girişi için hazırlanmış bir durum. Şu an reyizi Oda tutuyor salsa tek ata ata gidecek.:D Ama bu da işine gelmiyor. Herkese kendi savaşını çizmesi için onların Luffy tarafından saf dışı edilmemeleri lazım.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık