Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983: Yıldırım

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun için bir liste yapsak olmuş gibi gösterilip ölmeyen karakterler
Pell
Bon Chan

Yeni karakteri çok güçlü göstermek istedi başardı kanmamalı odanın bu fakelerine.
Hayır bide karakterleri dramatize ediyor. Son anlarıymiş gibi senaryo yazıyor sonra bi görüyoruz karakter iki bandaja karşımızda.
 
Adam her arc ekstra 50 karakter çiziyor ama ağzı burnu kanayanlar hariç kimse ölmüyor. Pound olse ne olur ölmezse ne olur. Yada MF atiyorum WB'nin muttefiklerinden birisi olse. Dresrosa'da Doff'un bir adamı olse. Bunlar seriye birşey kaybettirmez aksine gerçeklik ve heyecan katar. WCI'da kadın ağacı ikiye böldü beş bölüm sonra ağaçi dikip tekrar karşımıza çıkarıyor.
 
Biz gerçekten iflah olmayız. Yeri gelince Luffy neden hemen G4'e geçmedi diyoruz. Luffy zorda kaldığı bir durumdan kısa sürede kurtulmak için G4'e geçmeye çalışınca ise neden geçiyor diyoruz. Luffy yara ala ala mı yürüsün Kaido'ya.

Bölüm kısa gelmesi dışında gayet güzeldi. Luffy'i gömenleri anlamak gerçekten güç. 2 tane F6 gücünü sezip ikisi birden dönüşüp savaş moduna geçiyorlar. Bu bölüm Luffy gömen arkadaşlar Luffy'nin yaptığı her şeyi Zoro yapsaydı ve bu tepkileri alsaydı aynı yorumu yapacaklar mıydı acaba? Zoro'u örnek vermemin sebebi genelde yersiz gömme işini yapan arkadaşların Zoro fanı olması sebebiyle.

Mangaka daha ne kadar açık bir şekilde Luffy biraz ciddileşse iki F6'yı aynı anda paspas eder diyebilir bilemiyorum. Luffy'nin G4'e geçmeye bile ihtiyacı yok alsında. Ulti'nin kıskacının sağlamlığına vurgu yapmış Oda. Yoksa vakti olsa Luffy elini uzatıp ağzına götürür ve haki ile kolunu şişirir. Bir şekilde kurtulur ama mücadele de devam eder. G4'e geçerse dövüş çok uzun sürmeyecektir. Ulti+P1 Luffy'e çok hafif kalıyor. Aynı şekilde sunulan bir başkası olsaydı onun için de aynı şeyi söylerdim.
 
Elle tutulur bir şey vermedi bize ondandır.
Timeskip sonrası elle tutulur bir şey Zoro'da vermedi.Neden aynısı Zoro içinde geçerli değil? çünkü Sanji, cool ve ağırbaşlı değil.Fan etkisi çok ağır bastı Zoro'nun güç sıralamasında aşırı hypelanması.Bu arada Zoro gözümde neyse Sanji'de odur. Yani vazgeçilmezler.Arkadaşla bir beklentimiz oluştu, ve sadece davranışlarından dolayı karakterin timeskip sonrası aşırı hor görüldüğünden bahsettim.Ve elle tutulacak çok argüman var Sanji ile ilgili.Uzatmak istemem. O yüzden okumak istersen özelden sana teker teker yazabilirim.Sayfa yine Sanji ve Zoro üzerine dönmesi hoş olmaz.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık