Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983: Yıldırım

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstelik birinin gücünü sezemeyip hafife aldım demesi de var aynı bölüm içinde. Kata dövüşünde iyi kotarmıştı Oda bu işi ama dövüşten sonrası pek de tutarlı değil.
Herkesin gücünü ölçebilen Luffy, dantel ağızlıya gelince ölçemez oluyor. Gelecekte Ulti'nin yediği darbeyi görüp kendisinin yakalandığını göremeyen de aynı Luffy keza. Hay canına yandığımın Oda'sı. :oops:
 
- Luffy rahat 3 tane f6 üyesini alır bence. Bende öyle bir izlenim bıraktı. Is sadece biraz daha ciddilesmesine bakar. Buna rağmen hem Zoro hem Sanji zorlanarak bir f6 alır anca. Fark bu kadar büyük.
- Yamato keşke daha orjinal daha farklı hikaye altyapısı ile işlense. Oden' i öldürdü hala adamın izleri var lanet olsun ya.
- Sürekli birilerinin Luffy'i beklemeside saçma geliyor Luffy olmasa kaderine razı mi olacaksin anlamıyorum ki daha mantıklı çözümler olsa güzel olurdu.
- Bigmom herzaman ki gibi hayal kırıklığı.
- Peros'un hikayede nasıl bir yeri olacağını merak ediyorum. Annesini manipüle edebiliyor. Adada ki isimlerden de çekiniyor gibi. Bir şekilde savaşın sonuna doğru annesini kandırıp Kaido'ya karşı hamle yapıp kaçabilirler.
- Spoiler konusuna da yazmıştım Zoro sayfası tam Bleach esintileri barındırıyor. Tek fark Oda panellerde boş yer bırakmazken Kubo daha çok karaktere odaklanıp karizma pozlar çiziyordu.
- Sanji'nin o çok çok çok ufak gösterildiği sahne boşuna çizilmesi Sanji bir seyler ile karşılaşıp ana olaya etki edecek bence.
Bleachten rahatsız olduğum birşeydi o bütün karakterler cool şekil.Bir tek Omaeda reyiz samimi.
One piecete bu tarz karakter çok olmadığı için Zoro çok değerli.
 
Raid Suiti hemen isini bitirmek için kullandı.Sanji hala Enies lobbydeki kadar bile zorlamadı kendini .Zaman atamasından sonra sadece dalga geçilmek ve rakip gücü gösterilmek için kullanıldığından beklentileriniz düştü
Sıkıntı raid suitle bile pageone'dan darbe yiyordu. Yani rahat alma gibi bir durumu yok. Hele ulti'nin kafası pageone'ın yumrugundan da güçlü. Ulti'yi baya zorlanarak alır bence.
 
Pound'u bile öldüremiyor...
Bunun için bir liste yapsak olmuş gibi gösterilip ölmeyen karakterler
Pell
Bon Chan
Sıkıntı raid suitle bile pageone'dan darbe yiyordu. Yani rahat alma gibi bir durumu yok. Hele ulti'nin kafası pageone'ın yumrugundan da güçlü. Ulti'yi baya zorlanarak alır bence.
Yeni karakteri çok güçlü göstermek istedi başardı kanmamalı odanın bu fakelerine.
 
Oda'nın herkese tek yedirme huyundan vazgeçmesi lazım. Ya da tek yedireceksen çizme bu karakterleri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık