Bölümü sabah çevirmiştim, yerimde gözü olan var mı diye olta attım sadece.Ben çevireyim işin gücün varsa
Bölümü sabah çevirmiştim, yerimde gözü olan var mı diye olta attım sadece.Ben çevireyim işin gücün varsa
Oden'den etkilenmiş, onu idol bellemiş birisi olma ihtimali çok çok daha yüksek. Zaten Oden yaşıyor olsa kendini neden "Kaido'nun oğlu" diye gizlesin ki? Hadi o gizledi, Kaido niye Oden'i oğlu saysın?
Mazo gibi mi duruyorum oradanBölümü sabah çevirmiştim, yerimde gözü olan var mı diye olta attım sadece.
İkisi de oldukça şirin. Ama Sanji'nin peşine bir tek enişte takılmış yani. O da ortada.P1 tayfanın sevilen küçük kardeşi galiba. Bizim Chopper gibi.
Ahahha çok hoşuma gitti
Daha öncemlisi Ultiye atılacak zopyaı görüyon da Ultinin seni avuçlamasını nasıl göremiyon.Luffy'nin şurada geleceği görme detayı çok güzel, daha Yamato kendini belli etmemişken sopa sallayacak olmasına "HUH?" diyo. Lan madem elin başkasına yaptığı saldırıyı görebiliyorsun da, sana atılacak zopayı niye göremiyorsun demezler mi?
Luffy'nin istediği o değil mi zaten?Daha öncemlisi Ultiye atılacak zopyaı görüyon da Ultinin seni avuçlamasını nasıl göremiyon.
Hala Yamato, Puding çıkabilir. Bakarsın Luffy koşar koşar Kaidonun önüne falan atar belli olmaz.
Üstelik birinin gücünü sezemeyip hafife aldım demesi de var aynı bölüm içinde. Kata dövüşünde iyi kotarmıştı Oda bu işi ama dövüşten sonrası pek de tutarlı değil.Luffy'nin şurada geleceği görme detayı çok güzel, daha Yamato kendini belli etmemişken sopa sallayacak olmasına "HUH?" diyo. Lan madem elin başkasına yaptığı saldırıyı görebiliyorsun da, sana atılacak zopayı niye göremiyorsun demezler mi?
Gang bang yemesin sonra.Luffy'nin istediği o değil mi zaten?