Şuan Türkçe bölüm eklendi miBölümü sabah çevirmiştim, yerimde gözü olan var mı diye olta attım sadece.
Şuan Türkçe bölüm eklendi miBölümü sabah çevirmiştim, yerimde gözü olan var mı diye olta attım sadece.
Sanji,timeskip sonrası aşırı hor görülen bir karakter oldu.Raid Suiti hemen isini bitirmek için kullandı.Sanji hala Enies lobbydeki kadar bile zorlamadı kendini .Zaman atamasından sonra sadece dalga geçilmek ve rakip gücü gösterilmek için kullanıldığından beklentileriniz düştü
Hayır bide karakterleri dramatize ediyor. Son anlarıymiş gibi senaryo yazıyor sonra bi görüyoruz karakter iki bandaja karşımızda.Bunun için bir liste yapsak olmuş gibi gösterilip ölmeyen karakterler
Pell
Bon Chan
Yeni karakteri çok güçlü göstermek istedi başardı kanmamalı odanın bu fakelerine.
Editörü beliyoruz sanırım.Şuan Türkçe bölüm eklendi mi
Elle tutulur bir şey vermedi bize ondandır.Sanji,timeskip sonrası aşırı hor görülen bir karakter oldu.
Timeskip sonrası elle tutulur bir şey Zoro'da vermedi.Neden aynısı Zoro içinde geçerli değil? çünkü Sanji, cool ve ağırbaşlı değil.Fan etkisi çok ağır bastı Zoro'nun güç sıralamasında aşırı hypelanması.Bu arada Zoro gözümde neyse Sanji'de odur. Yani vazgeçilmezler.Arkadaşla bir beklentimiz oluştu, ve sadece davranışlarından dolayı karakterin timeskip sonrası aşırı hor görüldüğünden bahsettim.Ve elle tutulacak çok argüman var Sanji ile ilgili.Uzatmak istemem. O yüzden okumak istersen özelden sana teker teker yazabilirim.Sayfa yine Sanji ve Zoro üzerine dönmesi hoş olmaz.Elle tutulur bir şey vermedi bize ondandır.
Usopp ve Chopperin kafası şişmiş ama ayakta. Big Mom bu ikisini alamadı mı şimdi vurduğu halde? :T
Zeus'u almak istediği için uğraşmamış bırakmış. Ama BM'nin vurduğu yerde sadece kafa şişmemeli tabii : ))Nami'lerin peşinden gitmiş.Çok saçma bir şekilde.
Big Mom Usoppu rüzgarı ile alamiyorsa vurmayı geçtim bıraksın yonkolugu :dZeus'u almak istediği için uğraşmamış bırakmış. Ama BM'nin vurduğu yerde sadece kafa şişmemeli tabii : ))