Seni hiç ilgilendirmez.Şuan Türkçe bölüm eklendi mi
Seni hiç ilgilendirmez.Şuan Türkçe bölüm eklendi mi
Bence tank Yonkou gücünde olabilir. :3Big Mom Usoppu rüzgarı ile alamiyorsa vurmayı geçtim bıraksın yonkolugu :d
Usopper ezik mi demek istiyorsun?Zeus'u almak istediği için uğraşmamış bırakmış. Ama BM'nin vurduğu yerde sadece kafa şişmemeli tabii : ))
Hadi Chopper'ı sonra koleksiyonuma katarım diye fazla incitmesin de Usopp baygın olsaydı bari : ))Big Mom Usoppu rüzgarı ile alamiyorsa vurmayı geçtim bıraksın yonkolugu :d
BM birkaç bölümde yonkoluğu bıraktı resmen.Şu aralar ölse daha iyi yani.Zeus'u almak istediği için uğraşmamış bırakmış. Ama BM'nin vurduğu yerde sadece kafa şişmemeli tabii : ))
Değiller haklısın. Tankın içindeyken kafalarını sağa sola vurmuşlardır sadece. BM'ın büyük saldırısını da Chopper tanklamıştır. Sonra da BM'nin işi çıkmış işteUsopper ezik mi demek istiyorsun?
Aynen.Geniş bakarsak olaya hain sayılmaz.Bu kötü düzene başkaldırı yapmış.Hain kelimesini Kaido nun görüşüne göre demek istemiştim.Göreceli bir kavram.Oğluyla ilgili Oda gene bir fb çakacak gibi.Teknik olarak hain değil. Babasına çoktan res çekmiş ki içeri tıkmışlar. Kata 2 değil.
Franky Big Moma üstün geldi o zaman :dBence tank Yonkou gücünde olabilir. :3
Sanji ile ilgili sidik yarısına girmek gibi bir niyetim yok. Fikir belirttin cevap vermek istedim. Yapmamalıydım ama tutamadım kendimiTimeskip sonrası elle tutulur bir şey Zoro'da vermedi.Neden aynısı Zoro içinde geçerli değil? çünkü Sanji, cool ve ağırbaşlı değil.Fan etkisi çok ağır bastı Zoro'nun güç sıralamasında aşırı hypelanması.Bu arada Zoro gözümde neyse Sanji'de odur. Yani vazgeçilmezler.Arkadaşla bir beklentimiz oluştu, ve sadece davranışlarından dolayı karakterin timeskip sonrası aşırı hor görüldüğünden bahsettim.Ve elle tutulacak çok argüman var Sanji ile ilgili.Uzatmak istemem. O yüzden okumak istersen özelden sana teker teker yazabilirim.Sayfa yine Sanji ve Zoro üzerine dönmesi hoş olmaz.
Bilimin gücüne inanmıyor musun sen şimdi!!!?Franky Big Moma üstün geldi o zaman :d