Silinmiş Üye
Kaido tayfasında çok fazla kral haki olan adam istemiyordu.Ulti'de varsa bile diğer f6 üyelerinde olması pek ihtimal dahilinde değil bence.Bunun daha All starları var.
Kaido'nun tayfasındaki çöpler bile bir zamanlar Korsan Kral olmak istiyorduk diyor. F6'daki karakterlerde çıksa şaşırmam da, bence gerek yok.Kaido tayfasında çok fazla kral haki olan adam istemiyordu.Ulti'de varsa bile diğer f6 üyelerinde olması pek ihtimal dahilinde bence.Bunun daha All starları var.
Fatihin Hakisi kullanıcılarına birlikte bakalım;:/
F6 bile k. haki kullanıyorsa diğerlerini düşünmek istemiyorum ben.Böyle düşünerek yazmıştım aslında.
Bence de gerek yok.Kral hakisi olan karakterlere baktığımızda görüyoruz ki Chinjao hariç hepsi "özel" diyebileceğimiz karakterler.F6 gelip geçici.Kaido'nun tayfasındaki çöpler bile bir zamanlar Korsan Kral olmak istiyorduk diyor. F6'daki karakterlerde çıksa şaşırmam da, bence gerek yok.
İşte bunu diyorum ,bak en yerinde yorumPeros tek başına gelene kadar bir şekilde kardeşlerini yukarı çıkarsaydı iyi olurdu.
Ulti'nin 1.5 milyarlık adama sen kimsin çekmesi de sıktı artık. O panele Kata'yi Shanks'i koy Ulti ile dövüşmez bile çöp muamelesi yapar. Oda Luffy'i böyle karakterler ile içli dışlı etmemeli artık.
Aslında içeri tıkma olayıda ilginç yani kaido onu partiye bekliyor gelmeyecek mi? diyor. Hem seviyor hem dövüyor durumu.Teknik olarak hain değil. Babasına çoktan res çekmiş ki içeri tıkmışlar. Kata 2 değil.
Linlin ile ittifak için evlendirmesi ihtimalini daha da güçlendiriyor bu. Linlin kurduğu ittifakları evlilik ile güçlendiriyor.Aslında içeri tıkma olayıda ilginç yani kaido onu partiye bekliyor gelmeyecek mi? diyor. Hem seviyor hem dövüyor durumu.