Teknik olarak hain değil. Babasına çoktan res çekmiş ki içeri tıkmışlar. Kata 2 değil.Yamato nun zaten hain çıkacağı bariz belliydi.Bu yamato nun annesi kim acaba?
koca evrende topu topuna 15 kişi kullanıyor ne yerlere gelmesi...Kral hakisi miydi o yoksa ben mi yanlış anladım? Biri beni aydınlatabilir mi? Eğer kral hakiyse serideki en büyük gizemlerden olan kral hakisi de çocuk oyuncağı oldu demektir iyice. Yakında BM'ın can verdiği nesnelerde de çıkarsa şaşırmam.
Ulti'nin kullanması biraz saçma ama.Bu gidişle harbiden herkes kullanacak.koca evrende topu topuna 15 kişi kullanıyor ne yerlere gelmesi...
Yer biraz hafif oldu tabii. Yeraltı daha mantıklı sanki.koca evrende topu topuna 15 kişi kullanıyor ne yerlere gelmesi...
Yav Ultinin gücü belli mi ? Neden saçma olsun Who's Who'da çıksa kimse itiraz etmezdi görünüşe göre yargı yaptığınıza eminim. Luffy Gear 4 açıyor bu kadına bir şey var demekki Bm tayfası gibi beklemeyin Kaido'nun tayfasını Bm'ye göre çok daha güçlü adamlar bulundurduğuna eminim Kaido'nunUlti'nin kullanması biraz saçma ama.Bu gidişle harbiden herkes kullanacak.
Luffy iyice el ayağa düştü. E. Oda çok boş yapıyor bu konudaPeros tek başına gelene kadar bir şekilde kardeşlerini yukarı çıkarsaydı iyi olurdu.
Ulti'nin 1.5 milyarlık adama sen kimsin çekmesi de sıktı artık. O panele Kata'yi Shanks'i koy Ulti ile dövüşmez bile çöp muamelesi yapar. Oda Luffy'i böyle karakterler ile içli dışlı etmemeli artık.
:d Tamam knk yerin altına indi. Sen haklısın Ulti'nin gücü hakkında o kadar bilgi sahibisinki onda Fatihin hakisi çıkması mantıksız olurYer biraz hafif oldu tabii. Yeraltı daha mantıklı sanki.
Gear açmasıyla ne alaka? Kaido'ya da G3 açmıştı. Şimdi ona bakarak Ulti>Kaido mu demeliyiz? Tavuğun suyunun suyunun suyunda da kral haki çıkarsa ne anladım o işten.Yav Ultinin gücü belli mi ? Neden saçma olsun Who's Who'da çıksa kimse itiraz etmezdi görünüşe göre yargı yaptığınıza eminim. Luffy Gear 4 açıyor bu kadına bir şey var demekki Bm tayfası gibi beklemeyin Kaido'nun tayfasını Bm'ye göre çok daha güçlü adamlar bulundurduğuna eminim Kaido'nun