Güzel bir bakış o.Umarım öyledir cidden. Yoksa rezillik.
Güzel bir bakış o.Umarım öyledir cidden. Yoksa rezillik.
Gömülecek bir şey olmadığı anlaşılırsa sıkıntı yok zaten. Gömmek için gömmüyorum. Gömme isteğim yok yani. Aksi çıkarsa sevinirim hatta. Şu anki duruma göre yorumladım sadece.@Roronoa Zoro gömmek için erken. Bir şey yapmak gibi bir niyeti olmadan kadın bulmaya gitmiş olsun, beraber gömelim.
Utangaç ses yakışmaz. Dominant bir karakter Ulti'm.Anime de sesi nasıl olucak acaba?Utangaç anime kızı olacak gibi sanki
Bu haftaki tahminde Ulti'nin dinozor meyvesi yediğini de yazmıştı, ben eklemedim yazdığım yazıya. Yalnız o torosaurus demişti.Evet, karakterleri güzel irdelemiş. Aslında iki haftadır fena tahminler yapmıyor. Yamato'nun gözükeceğini bir hafta geç olsa da bilmiş.
Kalifa versiyon 2 olabilir. Black Maria çıkarsa karşısına şaşırmam.
Ben eminim gömmek için gömmüyorsun ama çok tez davranıyorsun, direkt bir yargıya varmışsın.Gömülecek bir şey olmadığı anlaşılırsa sıkıntı yok zaten. Gömmek için gömmüyorum. Gömme isteğim yok yani. Aksi çıkarsa sevinirim hatta. Şu anki duruma göre yorumladım sadece.
Utangaç ses yakışmaz. Dominant bir karakter Ulti'm.
Bende güvenemiyorum. İki yıl önceki Sanji >>>> Şuanki Sanji (güç değil kalite ve işe yararlık bakımından)Sanji 2y önce ortadan kaybolduğunda bizimkilerin hayatını kurtaracak aksiyonlar yapıyor gte gelmelerini engelliyordu. İnsan gene umut ediyor acaba ayakmı yapıyor çok büyük işler peşindemi diye ama Oda'ya Sanji konusunda güvenemiyorum.
Zaten Oda'yı daha çok konuştuk. Bakalım...Ben eminim gömmek için gömmüyorsun ama çok tez davranıyorsun, direkt bir yargıya varmışsın.
Çok klas ve karizma bir karakterdi. Tayfaya katkı bakımından Luffy için bulunmaz nimetti bu adam 2y önce.Bende güvenemiyorum. İki yıl önceki Sanji >>>> Şuanki Sanji (güç değil kalite ve işe yararlık bakımından)