Bu konunun başına da ekledim. Belki gören olur. Bundan sonra da tüm modlar dikkat etsin.Her konunun başına bunu yazın.
Bu konunun başına da ekledim. Belki gören olur. Bundan sonra da tüm modlar dikkat etsin.Her konunun başına bunu yazın.
Bir şeyler yapar zaten muhakkak, tek kalması da iyi oldu ama kaybolmak için kullandığı bahane çok leş.La o bir şeyler yapacak, hissettim ben. Niye buna dikkat çeksinler?
Hem o ben fahişe bulacağım suratı değildi. Ağzı gayet normaldi. O yüzden gömecekler boşuna gömecek bence.
Bence net olarak Japonlar'ın hoşuna gidiyordur. Hatta sadece Japonlar'ın da değil. Bu tarz karakterleri seven çok insan vardır. Eğleniyorlar işte bir şekilde. Şöyle ciddi bir zamanda olmasa yine tamam diyeceğim de, neyse. Oda'da zaten bir sapıklık var gibi.Şap da çare değil artık, bilemedim. Japonya’da komik falan mı böyle hareketler nedir!? Sanjiyi severim, hatta WCI olaylarında bana göre haklıdır ama bu herifin başlarda kadınlara düşkün ve nispeten kibar bir hali vardı şimdi iyiden iyiye sapığa döndürüyor Oda. Yaşayamadığı ergenliği Sanjide mi yaşatıyor nedir :/
Umarım bir plan yapıyordur, diyeceğim ama Nami'den neden saklasın?Zamanında Sanji'nin sapıklığının bir sınırı yok mudur?? diye sormuştum gerçekten yokmuş.
Birileri dövüşecek rakip arıyor eleman ..... arıyor.
Evet, karakterleri güzel irdelemiş. Aslında iki haftadır fena tahminler yapmıyor. Yamato'nun gözükeceğini bir hafta geç olsa da bilmiş.Esprili yaklaşmış o konuya, bence de hoş olurdu. Senaryo farklı da olsa, Luffy'nin ikisine birden daldığını bilmiş.
La o bir şeyler yapacak, hissettim ben. Niye buna dikkat çeksinler?
Hem o ben fahişe bulacağım suratı değildi. Ağzı gayet normaldi. O yüzden gömecekler boşuna gömecek bence.
Kalifa versiyon 2 olabilir. Black Maria çıkarsa karşısına şaşırmam.Bir şeyler yapar zaten muhakkak, tek kalması da iyi oldu ama kaybolmak için kullandığı bahane çok leş.
Ben de gördüğüm ikiyüzlülüğü göstermek için sana yazdım ya zaten.Kim ne dediğini biliyor, sen işine bak. Ben de takılmak için abartıyorum zaten. Forumda her daim yapıldığını gördüğüm bir şey. İkiyüzlülük gördüğümde söylemekten yine çekinmem. Sen ikiyüzlülük mevzusuna baya içerlemişsin, sebebini anlamak güç değil.
Evet G4'e geçmek için olabilir. Yeni tekniğin Queen'e sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum ama G4'süz Luffy zayıf işte. G4'süz Queen alacak olsa, aynı şartlarda Ulti'yi perişan etmesi gerekir.
Lütfen olmasın.Kalifa versiyon 2 olabilir. Black Maria çıkarsa karşısına şaşırmam.
Sanji bu. XdBir şeyler yapar zaten muhakkak, tek kalması da iyi oldu ama kaybolmak için kullandığı bahane çok leş.
Black Maria Kaido'nun yanında ama , kadın olmayan bir konu olabilir.Evet, karakterleri güzel irdelemiş. Aslında iki haftadır fena tahminler yapmıyor. Yamato'nun gözükeceğini bir hafta geç olsa da bilmiş.
Kalifa versiyon 2 olabilir. Black Maria çıkarsa karşısına şaşırmam.
Umarım öyledir cidden. Yoksa rezillik.La o bir şeyler yapacak, hissettim ben. Niye buna dikkat çeksinler?
Anime de sesi nasıl olucak acaba?Utangaç anime kızı olacak gibi sankiBenim OP'de favori kadın karakterlerimden biri olacak gibi.