Noldu la daha tam spoilera bakamadım.Ulan Sanji.
Benim OP'de favori kadın karakterlerimden biri olacak gibi.Paypay hayatııııım demesi çok iyiydi.Ulti f6'dan favorim ya.
Fahişe bulacağım diye ortadan kaybolmuş.Noldu la daha tam spoilera bakamadım.
Esprili yaklaşmış o konuya, bence de hoş olurdu. Senaryo farklı da olsa, Luffy'nin ikisine birden daldığını bilmiş.Yalnız Nepal'li elamanın yazdığı ulti vs luffy daha keyifliydi. Page One'ı fırlatması hoş olurdu.
Luffy and Ulti start to argue, Page One just watch them. Luffy threats Ulti about he would beat her, but Ulti throw Page One on Luffy and says "Pay-Pay will protect me no matter what!" Luffy sends Page One to another way with a one kick, after that Ulti attacks to Luffy.
Her konunun başına bunu yazın.Oh be. Tüm spoiler yorum ve bölüm yorum konularında bunu uygulamak lazım.
Şap da çare değil artık, bilemedim. Japonya’da komik falan mı böyle hareketler nedir!? Sanjiyi severim, hatta WCI olaylarında bana göre haklıdır ama bu herifin başlarda kadınlara düşkün ve nispeten kibar bir hali vardı şimdi iyiden iyiye sapığa döndürüyor Oda. Yaşayamadığı ergenliği Sanjide mi yaşatıyor nedir :/Arkadaş, Sanji'ye laf etmeyeyim diyorum ama Oda resmen zorluyor. Şu laf nedir şimdi? Bu da mı küçükken yaşadığı travmalardan dolayı? Gel de sövme bu karaktersize.
Paylaşılan manga sayfalarında böyle bir ifade geçmiyorUltiyi g4süz alamayacağını kabul ediyor değil mi? Bir yanlışlık yok.
Zamanında Sanji'nin sapıklığının bir sınırı yok mudur?? diye sormuştum gerçekten yokmuş.Arkadaş, Sanji'ye laf etmeyeyim diyorum ama Oda resmen zorluyor. Şu laf nedir şimdi? Bu da mı küçükken yaşadığı travmalardan dolayı? Gel de sövme bu karaktersize.
La o bir şeyler yapacak, hissettim ben. Niye buna dikkat çeksinler?Fahişe bulacağım diye ortadan kaybolmuş.