Chopper reyiz akıyor...Kim ya Carrot mu?
Şimdi düşününce doğru diyorsun sonuçta Sanji>ZorojsjsnsAbi sen ne diyosun yaa Sanji yenemedi P1'ı Zoro kim yaa ahhsjhaahh
Chopper reyiz akıyor...Kim ya Carrot mu?
Şimdi düşününce doğru diyorsun sonuçta Sanji>ZorojsjsnsAbi sen ne diyosun yaa Sanji yenemedi P1'ı Zoro kim yaa ahhsjhaahh
No DM!Ulti nedense bana Mustafa Ceceli seven kız hissi veriyor.
AhahahagffufufufufuChopper reyiz akıyor...
Şimdi düşününce doğru diyorsun sonuçta Sanji>Zorojsjsns
Bence de, Sanji'nin başa baş dövüştüğü birini Zoro perişan eder.Hem de Kralını yapar reyiz. Gerçi doğramak için bile uğraşır mı bilemiyorum, bir bakışı ile olduğu yere kitleyedebilir P1’ı
Hahaha uff tamamen soğudum şuan karakterden.No DM!
Ağzından bal damlıyor Smoker...Bence de, Sanji'nin başa baş dövüştüğü birini Zoro perişan eder.
Ben Sasaki ve Page One hariç hiçbirini sevmedim.Hahaha uff tamamen soğudum şuan karakterden.
Bineğin üstünde otururken kaybolan adamdan bahsediyoruz. Sebebe ihtiyacı mı var?Zoro'nun kaybolması için bir sebep göremiyorum.Luffy'nin kaybolması için sebep lazım değil :/
Zoro her ne kadar anaokulu seviyesinde olsada ciddileşmeyi de biliyor.Luffy her zaman beyinsiz değil mi?Luffy birini görmüştür ''Ben bunu indirecem'' düşüncesiyle kimseyi takmadan oraya uçmuştur.Yoksa Zoro'yu da biliyoruz yani 2+2'ye beş diyecek adam.Bineğin üstünde otururken kaybolan adamdan bahsediyoruz. Sebebe ihtiyacı mı var?
Komik bir şey diyeceği kesin : ))Yalnız Luffy baya sinirli bakıyor. Şöyle de diyebilir; “Çekilen lan ayak altından”