Zoro vs Page One diyorlar kulislerde. Yeşil bir dinozor mangal yapar mı dersin?Yalnız Luffy baya sinirli bakıyor. Şöyle de diyebilir; “Çekilen lan ayak altından”
Zoro vs Page One diyorlar kulislerde. Yeşil bir dinozor mangal yapar mı dersin?Yalnız Luffy baya sinirli bakıyor. Şöyle de diyebilir; “Çekilen lan ayak altından”
Hem de Kralını yapar reyiz. Gerçi doğramak için bile uğraşır mı bilemiyorum, bir bakışı ile olduğu yere kitleyedebilir P1’ıZoro vs Page One diyorlar kulislerde. Yeşil bir dinozor mangal yapar mı dersin?
Olay bu gibi. Lakin Sasaki'nin hasarlı olmaması kairoseki ile falan haklamış olabilirler mi diye düşündürdü. Yani, mangaka gücünü saklıyor olabilir. Tabii bu saklamanın bir mantığı olsa gerek. Sonuçta savaştalar ve Denjiro, Sasaki'yi öldüreceğine zincirlemiş. Canlı olmasının bir getirisi olsa gerek.Denjiro bunlara emir verecek yetkiye sahipti. Güce de sahipmiş. Denjiro ve Ashura yıkımcılar ile uçan altılı arasında bir yerde. Bunları Jack de çabuk indiremez. Ya Kaido ya King aradan çıkaracak bu arkadaşları.
Kim ya Carrot mu?Chopper’ın flörtü var zaten reyiz...
Zoro'nun kaybolması için bir sebep göremiyorum.Luffy'nin kaybolması için sebep lazım değil :/Toplu cevap vereyim. Eğer kaybolduysa, bir tık daha soğuyacağım seriden. Zaten şu an Wano'dan beklentilerimin hatrına katlanıyorum seriye, onlar da bittiği anda güle güle. Yonkou Saga'ya gelmişiz, hala yok Sanji kerhane kovalıyor, Zoro kayboluyor, Luffy bayılıyor falan. Meh.
Zou'daki Hemşire ablamız.Kim ya Carrot mu?
Abi sen ne diyosun yaa Sanji yenemedi P1'ı Zoro kim yaa ahhsjhaahhHem de Kralını yapar reyiz. Gerçi doğramak için bile uğraşır mı bilemiyorum, bir bakışı ile olduğu yere kitleyedebilir P1’ı
Kaido tarafında CP ajanı veya Denjiro'nun içerideki adamı olmalı bence. En az tane daha ajan çıkar yani bence. En büyük adaylarda sincap asistan ve MariaOda, Kaido'ya handikap yaratmak için Black Maria'dan bir Cp ajanı çıkarmaz umarım.
Evet baktım fena değil.Reyize yakışırZou'daki Hemşire ablamız.
Edit: Milky imiş adı.