ulti ve luffy evlenecekler bence.çocuklarının adınıda lufti koyacaklarUlti, Luffy'e aşık olur umarım; daha fazla itin götüne sokacağına kızı aşık et gitsin be Oda.
ulti ve luffy evlenecekler bence.çocuklarının adınıda lufti koyacaklarUlti, Luffy'e aşık olur umarım; daha fazla itin götüne sokacağına kızı aşık et gitsin be Oda.
Lütfen olmasın.Luffy'nin haremi yeteri kadar büyük.Ulti, Luffy'e aşık olur umarım; daha fazla itin götüne sokacağına kızı aşık et gitsin be Oda.
Size boşuna demiyorum Nepalli'nin senaryosu çıkacak bölüme bin basardı diye.Kaybolacaksa hiç buluşmalarına gerek yoktu.
Bu bölümde bile bir ton gereksiz olay var gibi. Bize ne Ulti'nin, Page One'nın sırtına binmek istemesinden. Bunlar olmadan Luffy'le karşılaşamıyorlar mı? :/ Umarım Yamato hakkında bilgi falan vardır.
Kaido ya bak ohhhhh
O değil de Luffy and deniliyordu Luffy tek mi şimdi orada....
Luffy'i kaçması gerektiğine ikna edin. Sonra tutabilene aşk olsun.Reis koymuş farkını nasıl kaçtın lan sen hayvan
Sırf Yamato'nun gücü bile çok çok iyiydi.Size boşuna demiyorum Nepalli'nin senaryosu çıkacak bölüme bin basardı diye.
Yakışırlar birbirlerine zaten.ulti ve luffy evlenecekler bence.çocuklarının adını da lufti koyacaklar
Şamarı yemesinden gına geldi artık, bunlarda köpek çeker şimdi Luffy'e. Ulti; Hancock gibi ürkek davranmasın, Page1'a sarıldığı gibi sarılıp bırakmasın, hatta Barto gibi vıcık vıcık sevsin yine razıyım.Lütfen olmasın.Luffy'nin haremi yeteri kadar büyük.
Yalnız Luffy baya sinirli bakıyor. Şöyle de diyebilir; “Çekilen lan ayak altından”Luffy'i kaçması gerektiğine ikna edin. Sonra tutabilene aşk olsun.
Bu arada Luffy Ulti'ye dövüşmeden oynayın diye kızacak herhalde : ))
Chopper’ın flörtü var zaten reyiz...Ulti gibi bebeğe Luffy gibi takoz adam gitmez.Chopper'la evlendirebiliriz ikisini.Tabi Chopper ben dişi rakun köpek istiyorum derse başka