Umarım Sanji'yle Ulti karşılaşmazlar.
@Mr.Bushido hesabı ne ara ele geçirdin.Umarım Sanji, Zoro'ya dalmak gibi bir hata yapmaz, durduk yere gemiye yeni aşçı aramak zorunda kalır bizimkiler.
Ne ka güzel hayal...ama hayallerle yaşayanı,dağdan indim kereste.Umarım Sanji, Zoro'ya dalmak gibi bir hata yapmaz, durduk yere gemiye yeni aşçı aramak zorunda kalır bizimkiler.
Ben beyinsiz olduklarını söyledim zaten. Sadece neden milletin Zoro'nun kaybolmuş olabileceğini söylediklerini hatırlattım. Luffy daha beyinsiz ama Zoro'dan daha fazla yön duygusu var. Sağa git dersen Luffy büyük ihtimalle gider. Zoro kesinlikle gidemez. Adam karakteri böyle tasarlamış.Reyiz tamam da sana sağa git dediğinde sola gitmek için de beyinsiz olmak gerek :d
İnşallah.Belki de Zoro kendine dövüşecek adam bulmuştur.Luffy ile Ulti'de kendi aralarında bir kapışmaya girmiştir.Öyle de olabilir.
Bakıyorum bugün Zorocuyuz. Oden'den sonra bir de Zoro fanı mı olcaksın (pek senin tarzın değil ama) yoksa?Umarım Sanji, Zoro'ya dalmak gibi bir hata yapmaz, durduk yere gemiye yeni aşçı aramak zorunda kalır bizimkiler.
Zoro : "Kaybolduysanız sizi eve götüreyim"Bakalım eğer Zoro da oradaysa daha komik ikili bir diyalog olabilir
Zoro'ya yakışıyor zaten.Ben beyinsiz olduklarını söyledim zaten. Sadece neden milletin Zoro'nun kaybolmuş olabileceğini söylediklerini hatırlattım. Luffy daha beyinsiz ama Zoro'dan daha fazla yön duygusu var. Sağa git dersen Luffy büyük ihtimalle gider. Zoro kesinlikle gidemez. Adam karakteri böyle tasarlamış.
Yön falan mı soracaksın? ZoroZoro : "Kaybolduysanız sizi eve götüreyim"