Bitirme. Dediğin lafın devamının ne olduğu herkesin malumu, yerine başka bir şey yazmış olman demeye çalıştığın şeyin kılıfı olmuyor.Küfürlü ima yok ama sen bilirsin.Sadece kemal sunal repliği ile bitireyim dedim.
Dağdan indim kereste'nin devamını ben bilmem;ama Kemal Sunal,kürsüye çıkıp lafının devamını getirememesi çok komiğime gitmişti.bende mesajıma uyarladım.Beni tanımadığın için haklısın diyebilirim.Bitirme. Dediğin lafın devamının ne olduğu herkesin malumu, yerine başka bir şey yazmış olman demeye çalıştığın şeyin kılıfı olmuyor.
Bu arcın Begesi Black Maria diyorsun yani.Nedense Black Maria , Kaido ya suikast yapmak için yaklaşıyor diye içimde garip bir his oluştu.Bakalım göreceğiz
Öyle bişey olmaz bence.Aynı şekilde orada dayakta yemezler diye düşünüyorum.Yalnız şu Ulti ve Page One bizimkilere smpati besleyip bizimkilere katılırsa ağır söverim. Page one dediğimiz adam Sanji durdurmasaydı bütün şehri yıkacaktı.
Belki Ulti temiz kalpli bir. Melek Luffy aşık olabilir.Yalnız şu Ulti ve Page One bizimkilere smpati besleyip bizimkilere katılırsa ağır söverim. Page one dediğimiz adam Sanji durdurmasaydı bütün şehri yıkacaktı.
Ben ondan değil, ondan önceki lafından bahsediyorum. Bariz şekilde küfür imasında bulundun, buna rağmen herhangi bir cezai yaptırımda bulunmadım sana. "Kusura bakma" diyeceğin yerde hala anlamamış gibi yaparak üste çıkmaya çalışıyorsun. Seni tanımıyorum, tanımak zorunda da değilim. Ancak benimle ya da başkaları ile bu sitede, bu şekilde konuşamazsın. Bunu bir uyarı olarak mı alırsın, başka şekilde mi anlarsın orasına karışamam.Dağdan indim kereste'nin devamını ben bilmem;ama Kemal Sunal,kürsüye çıkıp lafının devamını getirememesi çok komiğime gitmişti.bende mesajıma uyarladım.Beni tanımadığın için haklısın diyebilirim.