Komik bir durum ama iyi güldük ,neyse bir şey olmaz şimdi gider 2 kalibre üstü adamları tokatlarlar.Zoro'culara güvenilmezmiş bunu anladık. Bu bölüm birlik olunur dedik onda da hemen vurdular. Dua edin o saldırı Zoro'nun ağzında patlamadı.
2 hafta sakin geçmez biraz kaos çıksınZoro'culara güvenilmezmiş bunu anladık. Bu bölüm birlik olunur dedik onda da hemen vurdular. Dua edin o saldırı Zoro'nun ağzında patlamadı.
HAHAHAHA looowwwabartacak bişi yok :d bi saniye sonra kalkıyordur zaten. law ın gama knife ından bi farkı yok yani ahahah
Ahahaha son 3 gündür forum yüzünden gülme krizine girdim kaç kereHiç bu kadar gülmemiştim ya hahahahaha Oda Allah iyiliğini versin.
KK Luffy akıyor gene![]()
Aynen Sanji Luffy’yi kurtarmıştı sonra aynı şekilde Bm’nin ordusu içinde dövüşe dövüşe ilerlemeye çalışmıştı.Sanji aynı şekilde birisini kurtarmıştı. Kimdi unuttum. BM arcında olmalı.
basit. bigmomı nasıl takladıysa öyle :S burda ne zoro ne luffy korumuyor kendini, ikisi kısa sürelik pert oluyor ama korunsalar ( ͡° ͜ʖ ͡°)Olm soniksesdalgalarını tanklayamayan bir Luffy nasıl Kaido tanklicak............... Kalleş Oda-çi........
low>apoo2 hafta sakin geçmez biraz kaos çıksın
HAHAHAHA looowww