Büyük kayıp :dKimse kusura bakmasın ama hayatımda böyle aptal kurgu görmedim ben. Sen bu adamı 1. Komutanla dövüştür ve bu adama geleceği görmede level atlat ama gel apoo gibi bir adama bunları yaptır. Daha da okumam
Büyük kayıp :dKimse kusura bakmasın ama hayatımda böyle aptal kurgu görmedim ben. Sen bu adamı 1. Komutanla dövüştür ve bu adama geleceği görmede level atlat ama gel apoo gibi bir adama bunları yaptır. Daha da okumam
Bu değildi aklıma gelen. Ama benzermiş. Benimkinde Sanji uçuyordu. Sonra ailesi yardıma geldi. Daha hızlı uçtu.Aynen Sanji Luffy’yi kurtarmıştı sonra aynı şekilde Bm’nin ordusu içinde dövüşe dövüşe ilerlemeye çalışmıştı.
Tek değil anlık KO olmuş sadece. Olay Apoo'dan o denli güçlü bir saldırı çıkmasında. Saldırıyı çok güçlü resmetmiş şimdi yalan yok.Katakuri'nin en güçlü saldırısını tanklayan adam Apoo'dan tek yiyor, senin yazacağın hikayeye sokayım Oda, gerizekalı herif. Bunadıkça saçmaladı, son 100 bölümdür onca senenin altyapısının içine sıçıyor.
Zurnacı vs Rock yıldızı. Bence sonuç belli.Luffy yanına Brook'u almalıydı. Zoro yüzünden oldu bunlar.
Kesme saldırıları mı patlama saldırıları mı daha tehlikeli sence. Bence kesme. Yani Zoro extra opLuffye vurduğu saldırı kizaruya vurduğu saldıryla aynı,zoroya farklı saldırı vurmuş sanırım.
Balıkadam adasından beri her arc tayfa aynı olayları yaşıyor. Her üyesi hem de.Katakuri'nin en güçlü saldırısını tanklayan adam Apoo'dan tek yiyor, senin yazacağın hikayeye sokayım Oda, gerizekalı herif. Bunadıkça saçmaladı, son 100 bölümdür onca senenin altyapısının içine sıçıyor.
Zoro'ya vurduğu da aynı. Kizaru'ya iki farklı saldırı yapmıştı. Birini Luffy'ye, birini Zoro'ya yapıyor.Luffye vurduğu saldırı kizaruya vurduğu saldıryla aynı,zoroya farklı saldırı vurmuş sanırım.
Taisho, Kizaru konularını hortlatirsin artık:dBu değildi aklıma gelen. Ama benzermiş. Benimkinde Sanji uçuyordu. Sonra ailesi yardıma geldi. Daha hızlı uçtu.