Komik bir durum ama iyi güldük ,neyse bir şey olmaz şimdi gider 2 kalibre üstü adamları tokatlarlar.Zoro'culara güvenilmezmiş bunu anladık. Bu bölüm birlik olunur dedik onda da hemen vurdular. Dua edin o saldırı Zoro'nun ağzında patlamadı.
2 hafta sakin geçmez biraz kaos çıksınZoro'culara güvenilmezmiş bunu anladık. Bu bölüm birlik olunur dedik onda da hemen vurdular. Dua edin o saldırı Zoro'nun ağzında patlamadı.
HAHAHAHA looowwwabartacak bişi yok :d bi saniye sonra kalkıyordur zaten. law ın gama knife ından bi farkı yok yani ahahah
Ahahaha son 3 gündür forum yüzünden gülme krizine girdim kaç kereHiç bu kadar gülmemiştim ya hahahahaha Oda Allah iyiliğini versin.
KK Luffy akıyor gene
Aynen Sanji Luffy’yi kurtarmıştı sonra aynı şekilde Bm’nin ordusu içinde dövüşe dövüşe ilerlemeye çalışmıştı.Sanji aynı şekilde birisini kurtarmıştı. Kimdi unuttum. BM arcında olmalı.
basit. bigmomı nasıl takladıysa öyle :S burda ne zoro ne luffy korumuyor kendini, ikisi kısa sürelik pert oluyor ama korunsalar ( ͡° ͜ʖ ͡°)Olm soniksesdalgalarını tanklayamayan bir Luffy nasıl Kaido tanklicak............... Kalleş Oda-çi........
low>apoo2 hafta sakin geçmez biraz kaos çıksın
HAHAHAHA looowww