Ortalık kimlere kaldı. Reis gelse de temizlese ortalığı. Görünmez olup veya hızıyla tokatlardı Apo’yu ah ah.Sanji gelip ikisini de kurtarıyormuş
Nami olduğu sürece bu çocuğa rahat yok.
Kadın kim bilir be kölelikler yaptırıyordur çocukcağıza.
Ortalık kimlere kaldı. Reis gelse de temizlese ortalığı. Görünmez olup veya hızıyla tokatlardı Apo’yu ah ah.Sanji gelip ikisini de kurtarıyormuş
Kısa süreli baygınlık geçiriyor işte.La Luffy tek yiyor mu yemiyor mu bu sahne son panel değil mi?
Zurnacı halkın içinden birisi. Rock yıldızı artist. Zurnacı verir ayarı.Zurnacı vs Rock yıldızı. Bence sonuç belli.
Hayır kabul etmiyorum. Ne demek korunsalar pert olmazlar yow. Extiyar wb uyurken korunmuyordu. Bir extiyar wb kaç kuruşlan............ Kahroluyorum reyix böyle paneller okurken.......basit. bigmomı nasıl takladıysa öyle :S burda ne zoro ne luffy korumuyor kendini, ikisi kısa sürelik pert oluyor ama korunsalar ( ͡° ͜ʖ ͡°)
low>apoo
Anlık olarak gidiyor sadece.
Anladım o zaman iyi zurnalamış bizim Apo.Kısa süreli baygınlık geçiriyor işte.
Dibine teleport atıp o şekilsiz çenesine tekmeyi gömer mutluluklar dilerdi reis.Ortalık kimlere kaldı. Reis gelse de temizlese ortalığı. Görünmez olup veya hızıyla tokatlardı Apo’yu ah ah.
Kizaru 2 lazer sıksa çoğu pert.Taisho, Kizaru konularını hortlatirsin artık:d
Tam bir kurtarman herif zaten.Ortalık kimlere kaldı. Reis gelse de temizlese ortalığı. Görünmez olup veya hızıyla tokatlardı Apo’yu ah ah.