Luffy’nin gözlemi kata seviyesi diyen hayal görüyordur.Luffy'nin gözlemi kata seviyesi sdfjkshdfsd
Ama Zoro Luffy’den güçlü döndü diyen paranoyakdır bana göre.
Luffy’nin gözlemi kata seviyesi diyen hayal görüyordur.Luffy'nin gözlemi kata seviyesi sdfjkshdfsd
Bana da.Fişi çekilir mi sence? Oda'nın pek harcayacağını sanmıyorum. Law veya Drake girer gibi araya. Tüm novaları aynı yerde toplayacak gibi geliyor bana.
Yani ittifak olacaksa bile onu o sürece kadar döven adam Kid olacak gibi. Sonuçta yapıştımı bırakmaz diye düşünüyorum artıkFişi çekilir mi sence? Oda'nın pek harcayacağını sanmıyorum. Law veya Drake girer gibi araya. Tüm novaları aynı yerde toplayacak gibi geliyor bana.
Dressrosa'da saldırı durumu hiç yaşanmadı.@Smoker
Bu arada kıyafetlerin saldırı aldığı anda değişmesi ilginç değil mi? Dressrosa'da böyle bir şey olmadı sanki.
Gel girelim iddiaya. Bu adam bu arc harcanacak tek rolüde köpeklik yapıp aradan çıkmak olacak giriyor musun ben eminim ittifak olmayacağındanbu dj dikkat luffy vs kaiodo'da Luffy'e yardım edecek her türlü iddaasına girerim.
kıyafetleri kendileri değişmiyor muydu :S luffy ve zoro sahnesinden onu çıkarmıştık biraz önce sanki :S@Smoker
Bu arada kıyafetlerin saldırı aldığı anda değişmesi ilginç değil mi? Dressrosa'da böyle bir şey olmadı sanki.