Bence değil. Onlar daha bi yaratık : ))Bu arada Apoo'nun bizimkileri fark ettiği sayfa da bizimkiler numberslamı kapışıyor. 4 kollu birisi var karşılarında.
Bence değil. Onlar daha bi yaratık : ))Bu arada Apoo'nun bizimkileri fark ettiği sayfa da bizimkiler numberslamı kapışıyor. 4 kollu birisi var karşılarında.
Sen Usopp'a kurban ol.Aldığı hasarlar aynı değil. Bu arada apoo aslında harbi çöp karakter. Sadece uzun mesafede gücü etkili oluyor. Bir nevi usopp gibi.
Sanji meriç değil abazan. xdNeymiş Meriç'in anlamı ultra zeki arkadaşım?
Tamam demiyorum bir şey.Boş yapma sen ya. Aldığı hasarlarmış. He Zoro`da Apoo`nun izi hatıra olarak kalacak aynen. Git bak sayfalara gözlerini kaçırmadan Luffy`nin suratına eline koluna, patlamadan çıkmış. Yaralanmış bildiğin.
Evet çünkü Luffy Zoro'dan daha güçlü ve hızlı bir karakter, Zoro Luffy'nin mobilitesinin yanında dağ tavşanı. Ha Luffy de mal yapamaysbilirdi o yüzden bu neciymiş diye bakarkenMesela ilk Luffye saldırsaydı eğer Zoro Luffy gibi mala bağlamaz, saldırıyı yemeden Apoonun kollarını kısaltırdı direk...
Keşke ölse.Sen Usopp'a kurban ol.
Tek kid fanı @Eustass Captain Kidd değil mi?Luffy ve Zorocular yanlarına Sanjileri dr alıp birbirlerine giydiriuorlar, aynı durumda olmalarına rağmen.
Kid fanları niye sessiz onu anlamıyorum ama Ortamda tek ağırlığını veren o olmuş
Gözlem Oda'nın hikayesinin akışına göre açılıyor.
Ben varsayıma değil gördüğüme bakıyorum. xd
Zoro, Apoo tarafından
Z U R N A L A N D I N
Tamamen boş beleş laflar ya. Oda`nın klasik hareketleri bi karakter tanıtılırken. Ama Luffy ve Zoro üzerinden verilmesi sırıtıyor durumu.Luffy ve Zorocular yanlarına Sanjileri dr alıp birbirlerine giydiriuorlar, aynı durumda olmalarına rağmen.
Kid fanları niye sessiz onu anlamıyorum ama Ortamda tek ağırlığını veren o olmuş