Luffy de öyle görüyor.Udon'daki sahneler ve Kata dövüşündeki sahneler bariz bunun kanıtı.Luffy'nin ki Katakuri gibi bir geleceği görme değil. Bu netleşti.
Kata direk ileride olacağı 2, 3 sn önceden görüyor.
Luffy de öyle görüyor.Udon'daki sahneler ve Kata dövüşündeki sahneler bariz bunun kanıtı.Luffy'nin ki Katakuri gibi bir geleceği görme değil. Bu netleşti.
Kata direk ileride olacağı 2, 3 sn önceden görüyor.
Apoo fanı olduğunu bilmiyordum.Bir de aksiyona giren karakterleri sevince, tadından yenmiyor.
Oda'nın işine gelince görmeyiveriyor,hepsi bu.Luffy de öyle görüyor.Udon'daki sahneler ve Kata dövüşündeki sahneler bariz bunun kanıtı.
Big Mom adası olmasa iyi gidiyordu.Doğru bahaneye ihtiyacı yok.Siz o açığı kapatıyorsunuz.Manganın ikinci yarısına geçeli 400+ bölüm olmuş aldığı en güçlü adam Pica.Fanlara sorsan zoro wanoda amiral.
Ama her an göremiyor işte kastettiği o.24 saat yani.Luffy de öyle görüyor.Udon'daki sahneler ve Kata dövüşündeki sahneler bariz bunun kanıtı.
Saldırının geleceğini hissetmek ile bu farklı.Luffy de öyle görüyor.Udon'daki sahneler ve Kata dövüşündeki sahneler bariz bunun kanıtı.
Bir Apoo için keyfimi bozamam. Onu görmezden geliyorum. Diğer üçü yeter.Apoo fanı olduğunu bilmiyordum.
etkisiz kalma dediğin dövüşemez hale gelmek ama sanji devam etti mi? gerçek bi dövüş görseydik o zaman ne olurdu görürdük ama öyle bi şansımız yok.Etkisiz kalma dediğim bacağı kırıldı. Koptu falan demiyorum Diable Jumble yapıştırdı. Vergoda hiçbir şey yok. Bacak tokuşturdular canı acıyan sadece sanjiydi. Bir de Law'daki hali olsa neler olurdu acaba
Kizaruyu patlatmıştı (Luffy gibi) Kolunu koparmıştı. (Zoro gibi)
Söz tamamlama olayı manga'da vardı sanırım Luffy ve Kata dövüşürken birbirlerinin sözlerini tamamlıyorlardı.ODA'nın klasik işleri yaptım oldu diyor göremedi diyor veya şöyle olmuş olabilir bahanesi hazırdır kıyafetler yavaşlatıyormuş zaten gelen spo ile öğrendik belki geleceği gördü ama saldırılardan kurtulamadı.Saldırının geleceğini hissetmek ile bu farklı.
Kata Begenin söyleceğini sözü bile söylüyor birazdan böyle bir cevap vereceksin diye.
Luffy ise saldırıyı seziyor önceden. İkisi farklı.
Bu duruma düşmesi bile bunun kanıtı. Kata her an açık geleceği görme konusunda.