Müzikle kesebiliyordu da.Apoo nasıl kesiyor lan Zoro'yu.
Hadi Luffy'ye yaptığını Kizaru'ya yapmıştı oradan biliyoruz.
Zoro bilinçsiz olarak Mıhawk'ın kılıcından haki emdi demek. Tam Mihawk'ın kestiği yerden tekrar kesildiği için bu haki sızacak.ee reyiz etkisiz kalan bacağı göstersene, nolmuş protezle mi gezmiş son arclarda :S bayılmış mı sanji ne olmuş mesela :d o bacakla devam mı etmiş yoksa dövüşmeye :d
abartıp bandanası diyelim xd
bu arada zoronun aldığı yaraya dikkat, bu yara yüzünden mihawkın içine gizlediği kılıç ustası şeytani hakisi açığa çıkacak demedi deme
Ses dalgası ninjutsusu kullanmış diyorlar.Apoo nasıl kesiyor lan Zoro'yu.
Hadi Luffy'ye yaptığını Kizaru'ya yapmıştı oradan biliyoruz.
Ben bir sahne hatırlamıyorum nedense, var mıydı bir sahne?Müzikle kesebiliyordu da.
Kendşnden güçlülere karşı kullanışlı bir meyvesi var.Ses dalgası ninjutsusu kullanmış diyorlar.
O kiyafetle harekt etmek zormuş.Ahaha Apoo'ya bak....Ulan Oda! Karakter tanıtacağım diye rezil etmediğin karakter kalmadı. Bu sefer de gevşek Apoo'ya kaldık.
O değil de bu resimde Luffy'nin eli neden böyle? Kinemon'un kıyafetini üzerinden mi atıyor, yoksa o tarafa doğru saldırı falan mı yapıyor?
Edit: Kıyafeti üzerinden atıyormuş.
Katılıyorum bir de Savaş çanları çalmaya başlamışken 2 haftada bir bölüm çıkma olayından çıksak tam olacak.Bölüm beklediğimden çok daha güzel geliyor. Zoro&Luffy&Kid birlikte aksiyona giriyorlar, Novalar çarpışıyor, daha ne olsun? Muhteşem.