Ben dediydim Page oneı anırtan Sanji > Zoro diye lakin laftan anlamayan Zoronun hakkı kesiktir.Queen salak ya, niye hafife alıyor falan da bitti herhal. Pis appapapapa. Kid abileri orada neyse ki
Ben dediydim Page oneı anırtan Sanji > Zoro diye lakin laftan anlamayan Zoronun hakkı kesiktir.Queen salak ya, niye hafife alıyor falan da bitti herhal. Pis appapapapa. Kid abileri orada neyse ki
Mağaralarına geri girdiler.Yok harbi harbi saf dışı kalacaklarını inanmak saflık olurdu.
@William cutting
Şimdi soruyorum KO'CULAR NERDE¿
Iclerindeki Luffy zehrini akıttılar işleri bitti,gerisi önemli değil.Ko'cular nerde?
ee reyiz etkisiz kalan bacağı göstersene, nolmuş protezle mi gezmiş son arclarda :S bayılmış mı sanji ne olmuş mesela :d o bacakla devam mı etmiş yoksa dövüşmeye :dKışkırtma yapmak sarıyor hacı ) Fanlıktan objektif yorum yapamayanlara özellikle :d Ben ne zoro fanıyım ne sanji ama Pica'yı eforsuz yenen adamla Vergo daha full haki basmadan övdüğü bacağı etkisiz kalan adamın aynı kulvarda olmadığını biliyorum.
abartıp bandanası diyelim xdSaksafon Brook'un Enma'sı diyebiliriz o zaman.
İçmekle meşgul onlar.
Ulan ben kolcular anladım. Bilmem reis.Yok harbi harbi saf dışı kalacaklarını inanmak saflık olurdu.
@William cutting
Şimdi soruyorum KO'CULAR NERDE¿
Etkisiz kalma dediğim bacağı kırıldı. Koptu falan demiyorum Diable Jumble yapıştırdı. Vergoda hiçbir şey yok. Bacak tokuşturdular canı acıyan sadece sanjiydi. Bir de Law'daki hali olsa neler olurdu acabaee reyiz etkisiz kalan bacağı göstersene, nolmuş protezle mi gezmiş son arclarda :S bayılmış mı sanji ne olmuş mesela :d o bacakla devam mı etmiş yoksa dövüşmeye :d
abartıp bandanası diyelim xd
bu arada zoronun aldığı yaraya dikkat, bu yara yüzünden mihawkın içine gizlediği kılıç ustası şeytani hakisi açığa çıkacak demedi deme
Kizaruyu patlatmıştı (Luffy gibi) Kolunu koparmıştı. (Zoro gibi)Apoo nasıl kesiyor lan Zoro'yu.
Hadi Luffy'ye yaptığını Kizaru'ya yapmıştı oradan biliyoruz.