Manası çok derin bu kesiğin Apoo Zoroya haddini bil sen Sanjinin liginde bile değilsin diyor.Zoroyu kestane gibi yarmışlar.
Manası çok derin bu kesiğin Apoo Zoroya haddini bil sen Sanjinin liginde bile değilsin diyor.Zoroyu kestane gibi yarmışlar.
Öfkeliydi işte ondan göremedi. Bide Luffy fazla tez canlı birisi, Kata gibi her an bir şeye odağını veremiyor. Tabi, yinede Oda'nın bahaneleri bunlar.Söz tamamlama olayı manga'da vardı sanırım Luffy ve Kata dövüşürken birbirlerinin sözlerini tamamlıyorlardı.ODA'nın klasik işleri yaptım oldu diyor göremedi diyor bahanesi hazırdır kiyafetler yavaşlatıyormuş belki geleceği gördü ama saldırılardan kurtulamadı.
Bak onu da unuttum ben relax takılmadığın zaman da göremiyorsun.Öfkeliydi işte ondan göremedi. Bide Luffy fazla tez canlı birisi, Kata gibi her an bir şeye odağını veremiyor. Tabi, yinede Oda'nın bahaneleri bunlar.
Asistanısın sende değil mi söyle içimize mi sızdın be adamÖfkeliydi işte ondan göremedi. Bide Luffy fazla tez canlı birisi, Kata gibi her an bir şeye odağını veremiyor. Tabi, yinede Oda'nın bahaneleri bunlar.
Yav adam Cüneyt arkının dublörlerini geçti paso sopa yiyor kime denk gelse kesik alıp kan verib kaçıyor, Zoro kızılaya kan verir gibi millete kan dağıtıyor.Zoro'nun hasar yemesine ne kadar sevinmişler yaa kıyamam.
Luffy de çizik yok lakin Zoroyu çizdiker işte aradaki fark budurO değil de, iyi ki Zoro ve Luffy aynı duruma düştüler. Yoksa ortalık karışırdı. Gerçi yine karıştı ama bunları ciddiye almıyorum.