Bilmiyorsa bile yanında Kral Hakisi kullandı, gelişmiş silahlanma hakisi öğreniyordu. O zamanlar bile sadece gülüyordu Queen. Baya troll bir karakter.@Monkey D. Luffy Queen, Luffy`in Katakuri ve Cracker`i yendiğini biliyor mu ki?
Bilmiyorsa bile yanında Kral Hakisi kullandı, gelişmiş silahlanma hakisi öğreniyordu. O zamanlar bile sadece gülüyordu Queen. Baya troll bir karakter.@Monkey D. Luffy Queen, Luffy`in Katakuri ve Cracker`i yendiğini biliyor mu ki?
Say ulan.Gönül görmeyince göz katlanırmış.
Kral hâkinin serideki itibarı bu kadarsa demek. Cidden elin çöplerini bizimkilerin arkasından yollaması saçma olay. Oyalama derdinde mi bilemedim artık.Bilmiyorsa bile yanında Kral Hakisi kullandı, gelişmiş silahlanma hakisi öğreniyordu. O zamanlar bile sadece gülüyordu Queen. Baya troll bir karakter.
Saydııııım kaç gün olduSay ulan.
Halbuki 3 isim sayacaktın.Kral hâkinin serideki itibarı bu kadarsa demek. Cidden elin çöplerini bizimkilerin arkasından yollaması saçma olay. Oyalama derdinde mi bilemedim artık.
Saydııııım kaç gün oldu
İkiden fazla bile olsa pek göz önünde değil. Battal kadar heveslisini görmedim en azından mesela bu aralar. Zaten Sanji’nin konusuna girdiğinde yorumların yarısından fazlasının karaktere giydirenlerle dolu olduğu bir forumdayız. Zoro ile bir tutmak zor bencede konu abartı olunca.Cidden Sanji>Zoro ya da Sanji=Zoro diyen 2 üye filan tanıdım.
Zoro Luffy'den güçlüdür ve ya ona denktir diyen üyeleri saymaya vakit yok.
2 kişiyle bir azımsanmayacak bir kitleyi bir tutanlar var.
Kalkıp siciline işlemiyorum üyelerin. Aç bir anket görürsün.Halbuki 3 isim sayacaktın.
bu gelen spoiler ile önceden gelen çelişiyor mu? belki de kronolojisi farklıBoş yapıyorum zaten reis, ama ironik yazdın mı güzel yazıyorsun cidden. xd
umudunu kaybetme :ddAbi yalnız o kadar uçuk anket açarsan millet Zoro'ya oy verir. Ciddi değillerdir diye umuyorum.