Seni bilmem ama ben seviyorum yorumlarını. Öyle savunmaya uğraştığını bile görmedim, Zoro'ya bir iki sallayıp gidiyor genelde.Bakalım karakteri abartınca soğumaya başlıyorum timi bu yoruma ne diyecek. xD
Seni bilmem ama ben seviyorum yorumlarını. Öyle savunmaya uğraştığını bile görmedim, Zoro'ya bir iki sallayıp gidiyor genelde.Bakalım karakteri abartınca soğumaya başlıyorum timi bu yoruma ne diyecek. xD
Ben de takılmıyorum zaten yorumlarına. İsteyen istediğinin düşünsün ama Zoro olunca abartıyorlar ondan soğumaya başlıyorum diyenlerin onun da yorumlarını es geçmemesi gerekiyor. En azından dürüstseler...Seni bilmem ama ben seviyorum yorumlarını. Öyle savunmaya uğraştığını bile görmedim, Zoro'ya bir iki sallayıp gidiyor genelde.
abi çok soğudum her gün burda sanji övülüyor, yok jacki alır, yok oroçiye dalar, yok kyoşiroyu alır, yok queene dalar, yok kaidouyu tekmeler, yok kingi alır :SBakalım karakteri abartınca soğumaya başlıyorum timi bu yoruma ne diyecek. xD
Haklısın reis. Sarkastik şekilde boş yapınca ekstra hak veriyorum.abi çok soğudum her gün burda sanji övülüyor, yok jacki alır, yok oroçiye dalar, yok kyoşiroyu alır, yok queene dalar, yok kaidouyu tekmeler, yok kingi alır :S
Zoro'nun adı çıkmış artık yapacak bir şey yok.Ben de takılmıyorum zaten yorumlarına. İsteyen istediğinin düşünsün ama Zoro olunca abartıyorlar ondan soğumaya başlıyorum diyenlerin onun da yorumlarını es geçmemesi gerekiyor. En azından dürüstseler...
En azından Zoro boşa konuşmuyor.Zoro'nun adı çıkmış artık yapacak bir şey yok.
Sanji için bunu yapan en azından bir kişi. Zoro’yu abartanlar ise daha fazla. Daha çok göze batması normal bence. Bu beni karakterden soğutmuyor tabi ama böylede bir gerçek var.Ben de takılmıyorum zaten yorumlarına. İsteyen istediğinin düşünsün ama Zoro olunca abartıyorlar ondan soğumaya başlıyorum diyenlerin onun da yorumlarını es geçmemesi gerekiyor. En azından dürüstseler...
Bknz: merak etme luffy sen gelene kadar tüm samurayları toplucam.En azından Zoro boşa konuşmuyor.
İşte mantıkta son nokta bu bundan sonra nirvanaQueen, Katakuri ve Cracker'ı yenen birisini yenmesi için bakın en kötü kendisini yollaması gerekirdi. (Kendisini çok güçlü düşündüğü için)