Tam sıka sıka ilerleyecek kıvama getirmişsin adamı. Zurnacıdan ayar yedirtiyorsun. Yakışmadı sOda......
Luffy'i yendi, Zoro'ya hasar verdi Zoro, Luffy'i sırtlanıp kaçtı, Kid ayarladı. Olan olaylar bunlar.Nasıl la şimdi apoo, luffy ve zoro yu yenip kid e mi yenildi noluyor lan nasıl bölüm bu?
Luffy'cilerin son kozu da oynanmış görünüşe göre, ark sonu görüşecez kartı çıktı sonundaLuffy KK olunca da çer çöpe bile ezileceği sahneler çizer Oda. Kendince böyle işliyor hikayesini. Zoro'yu o kadar ezmez hiçbir zaman mesela, Sanji'yi ise keyfine eziyor. Önemli olan arc sonu ne yapacakları. Verir gene coşkuyu mangaka
Bölümün Coverı bu olmalı çok iyi ya hahaTaze çıktı fırından.
Amiral ne alakla la ahahahhaApo tek bölümde Luffy, Zoro ve Amiral sevici tayfayı mundar etti.
Benim için bu hikaye yapısı yeterli dandik rakipleri böyle abartmayı seviyor.Kaldı ki ilk rakip geride olduğu belli.Senin düşüncen o.Law Vergi alırken Zoro Monet alarak farkı gösterdi.Keza Zoro Pica ile uğraşırken Law Doff karşısına çıkıyordu.Tayfanın zamanı bitti.Çok uğraşmıyor artık tayfa için.Havadan bir kılıç bir tişört indiriyor bakıyor yoluna.Asıl mevzu luffy ve onunla aynı jenerasyondan önemli adamlar.Aralarından en önemlisi ise tabiki Kid.
Ben Zoro fanları sevinsin diye dedim bir de hiç hasar almasınlar diye.5 nova vs Queen kıyasına geldik. Nereden nereye. Abartıyorsun direk, 4-5 fazla net.