Bana da öyle geliyor. Çünkü tayfa için yonkou oluşumu muhabbetine Dressrosa'dan beri yatırım yapılıyor. Müttefik gücü olarak Wano da Hasırların arkasında olacakken tayfanın da yonkou has ekibi kadar güçlü olması gerek. Bu noktada Oda Canavar 3'lüye Canavar korsanlarının 3'lüsünü aldırmayın planlıyor olabilir ki tayfanın 2 sene sonraki ilk ciddi rakiplerinin Canavar Korsanlarının 3'lüsü olmasıyla tayfanın "Canavar Üçlü" olarak anılması hoş bir bağlantı olurdu.Zoro,Sanji,Jinbei vs King,Queen,Jack üçlüsü olacağı net bence.Smoothie'yi de kınlardan birileriyle kapıştırıcak muhtemelen.Uçan altılı+kolcuları falan da bizim tayfa+ kınların geriye kalanları halleder gibi ama tüm bunlar olsa bile Linlin boşta kalıyor o nasıl olacak bilmiyorum.Daha bunun Peros'u,Daifuku'su var.Jinbei dışında gelen de olacak bence bariz bir şekilde.Marco'yu garanti bekliyorum hatta.
Uçan 6'lı nedir, ne değildir bilmiyorum ama 9 Kın için hafif kalırlar bence. Özellikle Denji, Kawa ve Ashura için. Bunların daha kallavi bir savaşa girmeleri lazım.
Oniwabanshu+Uçan 6'lı+Kolcular=9 Kın+Hasır Şapkalar da mümkün. Ama bu durumda BM tayfası boşta kalıyor. Onlar için de Marco ve ekibi gelir.
Eğer Jinbei'nin Tüm Kek'ten çiziksiz gelmesinin ardında Bm'nin bir olayı varsa(atıyorum 1 haftalık ömrünü bırakması gibi) işler daha farklı olabilir ama. Luffy Jinbei'yi kaybetmemek adına Bm'ye dalabilir falan.. Çok farklı kombinasyonlar yapılabilir.