Üye silindi 1004
Bu kadar olur saygı duydum sana şu an. Avatardakinden tek eksiğim sigara ve sadakat.Şu mesajı yazarken avatarındaki gibi sırıttığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Bu kadar olur saygı duydum sana şu an. Avatardakinden tek eksiğim sigara ve sadakat.Şu mesajı yazarken avatarındaki gibi sırıttığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Zoro çok sağlam slash atabiliyor zaten. Ha bunu ateşle harmanlayabilirse epey daha bi güç ekler. Çok büyük bir yıkım gücü olur...Kinemon kılıcın dan ateş de cıkarıyo eğer enma da benzer bir özellik varsa ateşlı saldırılar da yapabilir sadece atesi kesme olayı nın dediğin gibi genel olara cok avantaji yok.
Luffy'yi çok kaale alıyorlar sanki.Tayfası bile zoronun dediklerini kaale almıyor ama ikinci kaptan Zoro.Yersen.
WBninkiler WByi çok kaale alıyorlar da komedi için çizilen diyaloglarla tayfanın kaptanlığı kaldı.Luffy'yi çok kaale alıyorlar sanki.
Bulut somut bir şekilde gözle görülse de elle tutulamayacak hacmi, şekli, olmayan bir şey. Smoki'nin sis/duman olayı gibi. O yüzden pek ihtimal vermiyorum ama Kanjuro'nun çizeceği şeylere bağlı olarak savaş gücü de savunma gücü de olabilir bence. Tabi çizimleri genel olarak oyalama taktiği gibi durduğu için yine asıl olay bireysel yeteneklerine bağlı gibi duruyor ama bakalım neler çıkaracak bize Oda. İlginç ve güzel bir meyvesi var. Beğendim.Şu ana kadar gördüklerimize göre, savaş gücü olarak çok da bir işe yaramayacak türden bir meyve. Çünkü tek darbede dağılıyor çizimler. Yalnız yaptığı buluta haki eklediğini düşünüyorum. O sayede o kadar büyük zarar verebildi etrafa.
Bizimkileri kandırmak için kasmasına gerek yok.Şunlardan çizse Luffy ve Chopper anında inanır zaten.Bu kinemon bizim tayfayı çizip, karşılarına rakip olarak çıkarırmış bir de. Savunma falan yapıyorsa tek darbede de gitmez falan. Mürekkepten diye mürekkep logiası gibi olsa? Hakisiz dağılmasa falan pff.
Meyvesi mürekkep yani gayet haki basılabilir.Dediği gibi haki basma ihtimali olabilir.Bulut somut bir şekilde gözle görülse de elle tutulamayacak hacmi, şekli, olmayan bir şey. Smoki'nin sis/duman olayı gibi. O yüzden pek ihtimal vermiyorum ama Kanjuro'nun çizeceği şeylere bağlı olarak savaş gücü de savunma gücü de olabilir bence. Tabi çizimleri genel olarak oyalama taktiği gibi durduğu için yine asıl olay bireysel yeteneklerine bağlı gibi duruyor ama bakalım neler çıkaracak bize Oda. İlginç ve güzel bir meyvesi var. Beğendim.
Yok ya luffy akıllandı. WCI'da nazoms olan pekoms u hemen tanıdı. Ben bile bir an başka bir mink var adı nazoms sanmistim.Bizimkileri kandırmak için kasmasına gerek yok.Şunlardan çizse Luffy ve Chopper anında inanır zaten.
Sonunda şu konuda mantıklı bir yorum yapılmış. Tebrikler.