Tabir süper.Aynı ultra mini yırtmaçlı ninja elbisesi duruyor.Üzerine zırh geçirmiş.
Tabir süper.Aynı ultra mini yırtmaçlı ninja elbisesi duruyor.Üzerine zırh geçirmiş.
Saçını da eskisi gibi kısaltsa kusursuz olacak.Nami baya hoştu. Yakışmış zırh.
Oha, bu çok mantıklı yalnız. Ben de nasıl gelirler nasıl gelirler diye düşünüyordum. Teşekkürler paylaştığın için.Reddit te gördüm. Kaido Luffy'i indirdiğinde ya da hapse düşüp zehirlendiğinde tıpkı Ace de olduğu gibi vivre kartında bi yanma eksilme olmuş mudur? Olduysa grand fleet bunu görüp mutlaka gelir. Ya da gelir mi?
yani başka türlü 2 yonkou indirmek baya zor gözüküyor. + marco jinbei vs desteği de lazım. ama grand fleet in kesinlikle gelmesi gerekiyor benceOha, bu çok mantıklı yalnız. Ben de nasıl gelirler nasıl gelirler diye düşünüyordum. Teşekkürler paylaştığın için.
Sen her zaman öylesin Law düşmanı ne zaman adam karizma kassa ortalığa çıkıp başka karizma karakter ile yarışa sokuyorsun,Zorinin gemi kesilince olan yüz ifadesini kimseye değişmem bu bölüm fufufufufyfyfyuffu xdBen aynı öyleyim Az kaliteli insanlara bakin da gözünüz senlensin. Mamadan parça bile var
Amiral kesin gelecek ya. Oda marineford'dan iyi olacak dedi.yani başka türlü 2 yonkou indirmek baya zor gözüküyor. + marco jinbei vs desteği de lazım. ama grand fleet in kesinlikle gelmesi gerekiyor bence
O savaş , bu savaş mı belli değil ama bu savaş gibi gözüküyor.Amiral kesin gelecek ya. Oda marineford'dan iyi olacak dedi.
yani o savaş bu savaşsa shanks bb wg ne varsa göreceğiz demektir.O savaş , bu savaş mı belli değil ama bu savaş gibi gözüküyor.
Hala şu buluta kafayı takmış durumdayım.Ne diye nami nin yanında bu ?Nami'ye bak, Toki ve Hiyori'nin taktığı saç tokasından takmış. Gönlümüzü çalmak niyetinde misin kadın?
Yooooo. Law boş yapıyor. Karizma bile değil ki yaristiriyim " Lütfü ezigi " diyor, Cavenin kucaginda izlediği hayalini gerceklestiren adamaSen her zaman öylesin Law düşmanı ne zaman adam karizma kassa ortalığa çıkıp başka karizma karakter ile yarışa sokuyorsun,Zorinin gemi kesilince olan yüz ifadesini kimseye değişmem bu bölüm fufufufufyfyfyuffu xd