Dünya üzerindeki hiçbir OP okuyucusunun gaza gelmeyeceği veya iplemeyeceği kadar önemsiz bir yalandan rekabet ortamı çizdiğin için seni tebrik ediyorum Oda. Boşa harcanmış sayfalar gözüyle baktım tamamen. Hele G4 açmalar kasılıp saldırmalar falan Allah uzak etsin bir daha böyle saçmalıklardan. Hiç gerek yok.
Neyse bölüm güzeldi her şeyin bağlanması ve artık tamamıyla aksiyona odaklanmak iyi oldu. Yürüyen bohçanın belki tipi düzgündür yıllardır mapustadır diye hayal kurmuştum ama yine orada bohça bohça yatıyor. Yazık ediyor Oda gençliğinde ateş eden bu wanolu bacılarımıza. Daha önce de dedim şu kurulan ittifak sadece Kaido'yu tanklayabilecek tek bir karakterin yardımıyla bütün Kaido tayfasını ve Orochi yandaşlarını siler atar. Mükemmel vsler izleriz. Ama BM malının hala daha orada olması büyük soru işareti. Marco tayfanın tamamını toplayıp gelse bile BM'yi indirecek bir ekip kuramazlar orada. Merakla bekliyoruz, lütfen sıçma Oda.
Ulan ilk diyeceğim şeyi yazmayı unuttum. Luffy'nin ilk gözüktüğü sayfadaki pozu, o kılık kıyafet o karizma nedir anasını satayım. Korsanlar kralı unvanı bizimkinin yüzü suyu hürmetine yaratılmış sanırsın.