Ne diyim ki ben artık bilmiyorum. İstediğiniz gibi takılın. Ama üzülüyorsunuz işte.Olması gereken buydu aslında ama neyse...
Ne Miniklerin ne de Wanolular'ın kartı olduğunu düşünmüyorum. Sadece Zou'nun yerini gösteren bir kart vardı bence.Jack'ın elinde kart olsa Raizo'nun yerini sormaz, gider bulurdu.
Oralarda bir yerlerde diyorsun yani. Hahaha. Öyle tatmin etmiyor be reis. Neyse, Luffy de iyidir.Bölümde var aslında gozükmuyor sadece sunny go da kendisi luffy'ile beraber. Sonunda tayfa tam anlamıyla bir araya geldi .
O da olabilir. Raizo kesinliği sadece başka ihtimal olmamasından dolayı.Ne Miniklerin ne de Wanolular'ın kartı olduğunu düşünmüyorum. Sadece Zou'nun yerini gösteren bir kart vardı bence.
Law fanı değilim ama Law olmasa Luffy seride bir kaç kere ölecekti (Luffy'i MF'den uzaklaştırması,MF sonrası yaptığı ameliyat ve Dof a karşı yaptığı combolar belirleyiciydi.)Law meyvesinin işlevselliği dolayısıyla one piece evreninde herkesin kendi saflarında olmasını isteyeceği bir karakter Kaido'ya karşı verilecek mücadelede de belirleyici olacaktır.Düşmana hiç bir zarar vermese bile seni supportlaması gerekli yerlerde teleportlaması bile çok büyük avantaj yaratıyor.Bu yancı Law nasıl bu kadar on planda hala ya. Bu adamın katkısının çok olduğunu da düşünmüyorum. Kendi halinde, sessiz, cool takılan, tembel bir adam görüntüsü çiziyor benim acımdan. Savas anlamında yeterli değil. Plan yapıyor takan yok. Öyle yancı gibi takılıyor. Bu arctan sonra ne olacak merak ediyorum.
Neden olacak.. Luffy kaçmayı sevdiği için beni en rahat kim kaçırtır, kim uçurur, kim ışınlar demiş Law'ı almış yanına Körler sağırlar birbirini ağırlarO değil de çöp(!) Law niye ön planda ya?