İşte tam olarak olay bu. Güzel açıkladın William reyizGeçmişin yükünü Luffy olarak omuzlaması farklı bir şey, tekrar Joy Boy olarak doğup, geçmişte yapamadığını şimdi yapması başka bir şey.
İşte tam olarak olay bu. Güzel açıkladın William reyizGeçmişin yükünü Luffy olarak omuzlaması farklı bir şey, tekrar Joy Boy olarak doğup, geçmişte yapamadığını şimdi yapması başka bir şey.
Dalga geçiyordunuz ama iman gücü teorilerimiz doğru çıktı.Besmele çekip indirmiş crocoları Luccileri.Ümmetin yükselişi yakındır!
Tamam da ne alaka yani ? Marine Ford savaşının ne alakası var ? Sen bilmem kaç yüz yıl önce kehanet ederken nereden daha doğrusu neden bunu yazarsın ?Hepsi Laugh Tale’deki ayetlerde yazıyormuş işte.Kutsal kitapta yazıyormuş asıl sen zorlama. Ace hristiyandı o yüzden İsa gibi harcadılar.Ama şimdi gelen Müslüman Luffy kardeşim hepsinin ocaklarını söndürecek !
Yoo ben dalga geçmedim hiçbir zaman. :/ Yüz yılların kralı geliyorsa bir zahmet iradesi de o bir o kadar sağlam olsun. Sürekli bahsi geçen son vuruşlarda bilinçsiz haki kullanımı mevzusu kesin bence.Dalga geçiyordunuz ama iman gücü teorilerimiz doğru çıktı.Besmele çekip indirmiş crocoları Luccileri.
Ben de bu çocuk niye bu kadar çok yalvarıp kaçıyor diye merak ediyordum demek ki yüz yılların birikimi varmışYoo ben dalga geçmedim hiçbir zaman. :/ Yüz yılların kralı geliyorsa bir zahmet iradesi de o bir o kadar sağlam olsun. Sürekli bahsi geçen son vuruşlarda bilinçsiz haki kullanımı mevzusu kesin bence.
Marineford savaşını işaret etmiyor o savaş önemsiz asıl savaşa kıyasla.20 değil 18 yıl sonra zaten.Tamam da ne alaka yani ? Marine Ford savaşının ne alakası var ? Sen bilmem kaç yüz yıl önce kehanet ederken nereden daha doğrusu neden bunu yazarsın ?
Galiba lütfünün tüm hayat hikayesi yazılı raftelde başka neden yazsınlar ki Marine Ford savaşını bundan 800 yıl önce ?
Yeni argüman bul da sağlam kapışak yav bu sıktı artık. :SBen de bu çocuk niye bu kadar çok yalvarıp kaçıyor diye merak ediyordum demek ki yüz yılların birikimi varmış
Bende spoiler falan çıktı sandım Luffy'nin Joy Boy olduğu ile ilgili meğerse sadece teoriymişReenkarne muhabbeti olsaydı bunu Roger ve Rayleigh de bilirdi. O zaman da, Rayleigh hazineyi kimin bulacağını merak etmez, Roger de benim çocuğum bulacak demezdi. Hiç de Joy Boy tekrar gelecekmiş gibi konuşmuyorlardı. Yanlış mı düşünüyorum?