Ufacık kızı üresin diye zalimlerin yanında bırakmış... Sağolasın aklımda kalmamış bu kısım.
Ufacık kızı üresin diye zalimlerin yanında bırakmış... Sağolasın aklımda kalmamış bu kısım.
Savaş başlasın, herkes sever.Neden kimse Wano'dan memnun değil bir türlü anlamadım. Yeni Dünya'ya girdik gireli en iyi arc bence bu. Tamam illa ki eskiler kadar iyi değil biliyorum ama okumaktan çok keyif alıyorum ben.
Çok gömüyorlar çok...Savaş başlasın, herkes sever.
Bak bu efsane olur işte... Doğru belki ileride Garp'ı o seviyeye çekebilir. Peki bu akainu'nun elinden nasıl kaçtı teach'den aldıktan sonra bunu. Orası gösterilmişmiydi.Kadının gençleştirme yeteneği var. Gidip rayleig ile buluşsa adamı 40 yaşına döndürse al sana başı boş bir yonkou seviyesi adam daha. Bu şekilde güçten düşmüş eski korsanları dipcik gibi yapabilir. Ayrıca wanoda göreceğiz kendisini. Momonosukeyi olması gereken yaşa getirecek.
Bizimkilerin hepsini toplasan 1 Kaido etmez. Adam hasar almıyor, vurdu mu tek atıyor.Yalnız düşününce samuray tarafı'da boş değil. Bir kere kafadan 5 adam en az yc3 seviye( denjiro-kawamatsu-ashura-inu-neko) muhtemelen amande'yi kiku, daifuku'yu da kibemon alacak. E daha hyo ve yakuzalar var. Bizim tayfaya hiç girmiyorum bile... yani 2 yonkou'nun inmesi imkansız değil gibi.
Kaidou veya big mom için demedim zaten. Diger adamları ( king, queen, jack, flying six, kolcular vs.) için dedim.Bizimkilerin hepsini toplasan 1 Kaido etmez. Adam hasar almıyor, vurdu mu tek atıyor.
Balık adası çok daha iyiydi.Neden kimse Wano'dan memnun değil bir türlü anlamadım. Yeni Dünya'ya girdik gireli en iyi arc bence bu. Tamam illa ki eskiler kadar iyi değil biliyorum ama okumaktan çok keyif alıyorum ben.
Yapma etme...Balık adası çok daha iyiydi.