Zaten reenkarnasyon olayına girerse daha kimleri o reenkarnasyon işine sokacağını tahmin edebiliyor musun? Ben az çok tahmin edebiliyorumO da D. çıkar işte. Hatta kesin D. çıkacsk yani.
Reenkarne muhabbeti olsaydı bunu Roger ve Rayleigh de bilirdi. O zaman da, Rayleigh hazineyi kimin bulacağını merak etmez, Roger de benim çocuğum bulacak demezdi. Hiç de Joy Boy tekrar gelecekmiş gibi konuşmuyorlardı. Yanlış mı düşünüyorum?
@RedTeroR @Millennium Wizard Sizlerde bir bakın bakalım ne diyeceksiniz?Nerede yazıyor şu reenkarne olayı ya biri sayfa atabilir mi? Spoiler falan mı geldi?
Kafan mı güzel keko.Adam yakında Yavuz Selimi sinadan geçirdi diye övülecek yahu.Adamakıllı Mesih vurgusu yapılıyor.Naruto olayı daha farklı bir şey.Şeytan meyvalı adamdan mesih mi olur....... Hele de lastik meyvalısından......
Narutocuların gazına gelmişsin.....
Yine 20 sene muhabbeti var.@RedTeroR @Millennium Wizard Sizlerde bir bakın bakalım ne diyeceksiniz?
Bu kısımlar ilgi çekici. Hatta ODen'in 20 sene beklemesi de bu yüzden. Bu sayfaya göre 25 sene zaman var. Oden Wano'da 5 sene boyunca dans ediyor geriye 20 sene kalıyor.
Burada da Oden tekrar Joy Boy'un gözükeceğini söylüyor. Kısacası reenkarnasyon olayı var.
Bu Joy Boy olayı inşallah reenkarne değildir yeni bir Joy Boy olacaktıra göndermedir diye düşünüyorum inşallah o saçmalığa girmez eğer girerse bundan Zoro'da payını alacak Nami'de.@RedTeroR @Millennium Wizard Sizlerde bir bakın abkalım ne diyeceksiniz?
Bu kısımlar ilgi çekici. Hatta ODen'in 20 sene beklemesi de bu yüzden. Bu sayfaya göre 25 sene zaman var. Oden Wano'da 5 sene boyunca dans ediyor geriye 20 sene kalıyor.
Burada da Oden tekrar Joy Boy'un gözükeceğini söylüyor. Kısacası reenkarnasyon olayı var.
Zoro, Teach ve bir de belki Nami. Sence?Zaten reenkarnasyon olayına girerse daha kimleri o reenkarnasyon işine sokacağını tahmin edebiliyor musun? Ben az çok tahmin edebiliyorum
Zaten reenkarne muhabbetlerinin sebebi attığın bu son sayfa. İlginç gerçekten. Rayleigh'in bahsettiğim sorusuna ne diyorsun?@RedTeroR @Millennium Wizard Sizlerde bir bakın bakalım ne diyeceksiniz?
Aklımı okudun biraz önce attım yorumu.Zoro, Teach ve bir de belki Nami. Sence?
Zaten reenkarne muhabbetlerinin sebebi attığın bu son sayfa. İlginç gerçekten. Rayleigh'in bahsettiğim sorusuna ne diyorsun?
Ahah, herkes az çok aynı düşünür ya. One Piece'nin tetikleyicileri muhabbeti de daha mantıklı olur aslında he. İstemem ama öyle yani.Aklımı okudun biraz önce attım yorumu.