Mugi tayfasından o ateşe atlamayacak tek bir kişi bile yok. Sorsan ''Fb öncesi fillermış ehü ehü ehü ehü''9 kın niye atlamiyor o ateşin içine biri beni böyle kurtarsa atlarım ben.
Mugi tayfasından o ateşe atlamayacak tek bir kişi bile yok. Sorsan ''Fb öncesi fillermış ehü ehü ehü ehü''9 kın niye atlamiyor o ateşin içine biri beni böyle kurtarsa atlarım ben.
Oden'in favori şarkısı olsa gerek.
Oden'in favori şarkısı olsa gerek.
İşte bi' at sayfaları, kimler sıkıntı çıkarmış bir görelim. Mesela Luffy yemek getirerek nelere engel olmuş, artı eski yapalım diyorum yakışıklı.Ne edecem ya köye yemek getirip sonra basıp gitmedi mi ee sonra ne oldu o köye ? Az daha elemanların içinden geçiyorlardı tabi az daha olduğu için bir sonuca bağlanmadığı için pek takılmamışsınızdır
Kinemon dışı mı? İlk o abazayı atacaksın ateşe. Hem oden e faydası olmadi hem 20 yıl zorluk gormedi. Yanmak icin daha iyi sebep var mi?Kinemon dışında odun olarak yakacaksın 9 Kın'ı. Kinemon tam bir zaman yolcusu karakteri. Trunks gibi havalı.
Adam karısından olmuş nasıl zorluk çekmemiş? Karısı kulak memesi kıvamına gelmiş artık. Adam napsın abaza olmayıp?Kinemon dışı mı? İlk o abazayı atacaksın ateşe. Hem oden e faydası olmadi hem 20 yıl zorluk gormedi. Yanmak icin daha iyi sebep var mi?