Üye silindi 1004
Su mu? Yoksa yağ mı? Emin olmadığım için sıvı dedim.Kaynar yağ değilmiydi o, hem şahsi fikrim zazarlı maddelere uzun süre mağruz kalırsan hakin dahi olsa para etmez.
Su mu? Yoksa yağ mı? Emin olmadığım için sıvı dedim.Kaynar yağ değilmiydi o, hem şahsi fikrim zazarlı maddelere uzun süre mağruz kalırsan hakin dahi olsa para etmez.
Yağ olaması lazım galiba, japonyada varmış bu eskiden kaynar yağda adam kızartma işi.Su mu? Yoksa yağ mı? Emin olmadığım için sıvı dedim.
Luffy'nin kafayı adam keserken ortam ciddi değildi tabi plot armor vardı xD doğru diyorsunLuffy'nin Buggy ve Big Mom'a yaptığı trollüğüne olan bir şey. Luffy'e uyar, zaten derken ki tiplemesi felan her şeyi anlatıyor. Oden'i nasıl bir tiplemeyle çizeceğine bağlı bu durum. Ama öyle bir durumda Luffy gibi çizmez.. Son derece ciddi bir ortam vardır orada.
Oha öyle bir sey dedi mi? Dediyse iyi demiş kralAshura, Jack'le olan dövüşünde "Onurlu bir ölüm fırsatını çoktan kaçırdım." Demişti. Sebebi belli oldu.
Hayırlısı.9 kızıl kin yarardan çok zararlari dokunmuş resmen onlarca sene. Şu an guncelde bir şey yapmaları farz artık
Kikuyu göremedim Kiku oralarda mi? @William cutting
Meyve kullanıcıları için geçerli değil mi o?Luffy, kelepçe varken haki kullanamiyorum demişti. Bir de o kelepceler hafifletilmis olanlar.
Kelepcenin haki kapatma durumu var muhtemelen
ama kendin kelepceli degilken disaridakini patlatabiliyorsun herhalde. Luffy cunku hyo ya yapabildi.Luffy, kelepçe varken haki kullanamiyorum demişti. Bir de o kelepceler hafifletilmis olanlar.
Kelepcenin haki kapatma durumu var muhtemelen
Meyve kullanıcıları için geçerli değil mi o?
Wanolularla bu yamyamlar arasında bi bağ kurman baya makul.